Transparent
Inloggen
Sluiten

Lasse Schöne: 'Het is geen vaarwel, maar eerder een tot ziens'

5 augustus 2019 06:58 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Lasse Schöne: "Het is geen vaarwel, maar eerder een tot ziens"; image source: Pro Shots

In gesprek met onder meer De Telegraaf bevestigt Lasse Schöne dat hij zal vertrekken bij Ajax. Hij gaat zijn loopbaan vervolgens bij het Italiaanse Genoa. "Het is een moeilijke keuze geweest. Maar na lange gesprekken met mijn gezin en andere mensen die me lief zijn, heb ik de knoop doorgehakt om te gaan praten en te kijken wat eruit kwam", aldus Schöne. "Dat was van allebei de kanten heel positief. Ze hebben plannen met me. Het is een voetballend team en ze zochten een echte nummer zes."

De mogelijkheid om in Qatar te gaan spelen wees de Deen af. "Ik wil niet zeggen dat ik me daar te goed voor voel, maar ik wil nog op zo’n hoog mogelijk niveau spelen", zo geeft hij aan. "En dan is de Serie A een prima plek. Ik ben Ajax heel erg dankbaar dat de club meewerkt. En dat heb ik Marc Overmars ook verteld."

Schöne kijkt met een tevreden gevoel terug op zijn tijd bij Ajax. "Iedereen weet hoe ik over Ajax denk en dat zal altijd zo blijven: in alle opzichten een topclub met een geweldige achterban. Het is ook zeker geen vaarwel, maar eerder een tot ziens", zegt hij daarover.




Tags

schone vaarwel ziens doorgehakt genoa lief meewerkt overmars qatar telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dit is gewoon een eindbaas. Baal wel dat hij weg gaat maar als ik het iemand gun in het Lasse wel. Klasbak!!!
+2/-0

4 jaar geleden
Toen hij bij Ajax kwam vroeg ik me af of hij het niveau aan zou kunnen, in de jaren daarna regelmatig gedacht dat hij niet lang meer het gewenste niveau zou kunnen volhouden, maar hij weet steeds weer positief te verrassen. Jammer om hem te zien gaan, hopelijk snel terug, lijkt me een prima jeugdtrainer.
+1/-0

4 jaar geleden
Lassen, dankjewel. Iedereen heeft er begrip voor en gunt je deze stap. Buiten het feit dat je een geweldige Ajacied bent zullen we je als cement in het team missen en nog meer je fantastische vrije trappen die met de jaren zuiverder werden. Succes en tot ziens, klasbak.
+2/-0

4 jaar geleden
Na zijn carriere komt hij gewoon terug, zal vest een goede trainer worden met zijn inzicht en persoonlijkheid.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos