Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Het was gewoon niet goed genoeg'

4 augustus 2019 03:34

In gesprek met Fox Sports gaf Donny van de Beek aan van te voren al geweten te hebben dat de wedstrijd tegen Vitesse moeilijk zou gaan worden. "Vitesse is altijd lastig", aldus Van de Beek. "Vorig jaar maakten we een hele goede start met gelijk een paar goals. Vandaag was die start wat minder en was het gewoon niet goed genoeg."

Van de Beek ging verder: "Ik kijk altijd kritisch naar mezelf. Ik heb mijn dreiging wel gehad, maar had misschien wat meer moeten doen. Als je gaat kijken, denk ik dat we te weinig gebracht hebben."

De middenvelder werd ook gevraagd naar de geruchten over een transfer naar Real Madrid. "Zij hebben contact met Ajax gehad en er is interesse", zo gaf hij aan. "Meer kan ik er niet over zeggen. Mijn zaakwaarnemer zal ongetwijfeld wel met mensen gesproken hebben. Het is wat het is."


Discussieer mee op de forums


Tags

beek vitesse dreiging fox geruchten geweten madrid

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

beledigd blind dochter fier fijntjes film geduwd gerust hag hellend homofoob kinderen koen nazi nederland pasen pinksteren privileges promes racist renemar retoriek roytje schuurs strot tete veltman verbazingwekkend zinnigs ziyech