Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Het was gewoon niet goed genoeg'

4 augustus 2019 03:34

In gesprek met Fox Sports gaf Donny van de Beek aan van te voren al geweten te hebben dat de wedstrijd tegen Vitesse moeilijk zou gaan worden. "Vitesse is altijd lastig", aldus Van de Beek. "Vorig jaar maakten we een hele goede start met gelijk een paar goals. Vandaag was die start wat minder en was het gewoon niet goed genoeg."

Van de Beek ging verder: "Ik kijk altijd kritisch naar mezelf. Ik heb mijn dreiging wel gehad, maar had misschien wat meer moeten doen. Als je gaat kijken, denk ik dat we te weinig gebracht hebben."

De middenvelder werd ook gevraagd naar de geruchten over een transfer naar Real Madrid. "Zij hebben contact met Ajax gehad en er is interesse", zo gaf hij aan. "Meer kan ik er niet over zeggen. Mijn zaakwaarnemer zal ongetwijfeld wel met mensen gesproken hebben. Het is wat het is."




Tags

beek vitesse dreiging fox geweten madrid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal