Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donny van de Beek heeft contractaanbod van Ajax afgewezen'

3 augustus 2019 07:51 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Donny van de Beek heeft contractaanbod van Ajax afgewezen"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Donny van de Beek een aanbod om zijn contract bij Ajax te verlengen heeft afgewezen. De middenvelder zelf en zijn management vinden het niet netjes om eerst een nieuw contract te tekenen en vervolgens alsnog na te denken over een transfer nu onder meer Real Madrid zeer concreet geïnteresseerd is in Van de Beek.

Ajax heeft begrip voor het standpunt van de middenvelder, maar begeeft zich daarmee in een spagaat. Aan de ene kant gunt het Van de Beek een transfer naar de wereldtop, maar aan de andere kant wil het hem niet kwijt. Ajax zou bij een transfer na Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong opnieuw een boegbeeld verliezen.

Naast Real Madrid zijn ook Tottenham Hotspur, Internazionale en Borussia Dortmund zeer concreet geweest voor de middenvelder.


Discussieer mee op de forums


Tags

beek contractaanbod madrid begeeft boegbeeld dortmund internazionale jong spagaat tottenham wereldtop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Ëén van de steunpilaren van het Ajax van vorig jaar.
De enig diepgaande speler naast Neres.
Dat juist deze twee spelers in de belangstelling staan is daarom niet verwonderlijk.
Minimaal 70 miljoen is voor spelers met dergelijke kwaliteiten normaal.
Ajax wordt uitgehold ben ik bang.
Het is een teamsport. Ook al heb je vervangers dan moet dat allemaal ook nog complementair zijn in het spel. Dat kost tijd.
Promes is minder als Neres. Hooguit van Euro Leag niveau. Neres is nu al van CL niveau. Bergwijn is geen optie. Wordt verschrikkelijk overschat en omhooggeschreven.
Alleen door dergelijk berichten in de media wordt hij hoogstwaarschijnlijk verkocht aan een buitenlandse club.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Kleine nuance - Van de Beek excelleerde vooral in de tweede seizoenshelft, daarvoor was hij behoorlijk wisselvallig en stond er terecht niet in. Wat ook meteen aangeeft dat hij nog niet stabiel klaar is voor een club met de statuur van Real Madrid. Dat wordt bankzitten daar, ben ik bang, ook gezien het feit dat de man die de opstelling maakt Vd Beek als plan B ziet, wat niet goed is voor zijn ontwikkeling. Maak of een tussenstap naar een club zoals Tottenham of blijf gewoon bij Ajax voor nog een jaar en speel een superstabiel seizoen als sterkhouder van het elftal. Dat laatste zou het mooiste zijn. Nog 28 dagen voor 1 september... pfff...
+2/-1

5 maanden geleden
Deze verbeterde versie van Davy Klaassen is een geweldenaar en zullen we gaan missen en met zijn vertrek is er al tweederde van het naar voren voetballende midden veld van van vorig jaar weg wat voor een groot deel bepalend was voor de tactiek en het succes van het elftal. Fijn dat het AD er vandaag mee komt, wanneer wordt de Telegraaf weer een Ajax krant om wat tegengewicht te bieden aan dat Feyenoord clubblad?
+3/-0

5 maanden geleden
Geloof er niks van allemaal.
+1/-0

5 maanden geleden
Dit is gewoon slecht nieuws! Ajax zou er alles aan moeten doen om deze speler te behouden, geld is niet het probleem momenteel.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Iedereen in Europa zag dat wij de beste aan het worden waren. iedereen. En wat gebeurd er? Juist leegkopen Ajax.
je hele elftal kopen ze gewoon leeg en de CL heb je nog niet eens gewonnen. Ajax moet de bedragen gaan verhogen. Iedereen denkt dat ze bij ons maar kunnen shoppen. Wie is beter? Van de Beek of Pogba? En als Pogba 150 miljoen kost? Dan is Beek zeker 60? No way. Beek was veel beter dit seizoen. En heeft de toekomst. Pogba begint zijn carriere te verpesten, zie Ballotelli. Denkt dat hij een king is. Sorry Pogba 150? Beek 100.
+1/-0

5 maanden geleden
Ze hadden meteen na afgelopen seizoen het contract moeten openbreken. Ben bang dat het nu te laat is.
+2/-0

5 maanden geleden
De situatie wat betreft de transfer perikelen is niet anders dan in de voorgaande jaren. De fans kunnen de spelers de hemel in prijzen maar aan hen wordt nooit gedacht. De Fans mogen zich bekocht voelen, maar Marc Overmars treft geen blaam. Maar kop op misschien hebben wij nu wel een beter team die vanavond maar eens met 3 punten in Amsterdam terug moet keren.
+1/-0

5 maanden geleden
Als Donnie weggaat, sorry dan ben ik ook teleurgesteld in hem. Hij komt pas bij Real in de basis over twee jaar misschien. Laat hem Odegaards maar eens bellen of hoe ze met KLaas Jan zijn mattie omgingen. Je bent koopwaar.
Donnie doe het niet. Nog 1 jaar en je kan na alle grote teams als vedette en basisspeler oranje. Nu? Je zit gewoon op de bank....beker mag je spelen en als er blessures zijn. Alleen Frenkie gaat het meteen redden. Zelfs de Ligt gaat banken dit seizoen. Hij zal het nog merken.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Hij zal mogelijk Paok nog spelen , dan is hij weg om bij Real op de bank te zitten. . Hij gaat zich verslikken in de Real cultuur!
+2/-0

 
5 maanden geleden
true! Moge hij blijven.

Als Donnie echt nu weg wil....sorry...maar hij valt een beetje door de mand.....sorry...
+1/-0

5 maanden geleden
Wordt wel een aderlating als het gehele middenveld verkast. Had toch gehoopt dat Donny nog minimaal een jaartje wilde blijven voor de transitie. FDJ weg, Schone weg (altijd goede sub indien geen basis), Ziyech misschien weg.
Blind op zes doet het goed, Tadic terug op het middenveld naast Marin, met Eiting achter de hand en Gravenberch hopelijk later in het seizoen. Ik ben beniewd hoe we deze puzzel opnieuw gaan leggen?
Hoe zien jullie het nieuwe middenveld + subs? Wie?

Indien Donny gaat, wens ik hem in ieder geval alle succes.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Als Donnie weggaat, dan zou ik Propper halen. Beetje een identieke voetballer met een dosis ervaring.
+2/-0

5 maanden geleden
En dan zo belangrijk zijn tegen Vitesse, dan is de kans op vertrek alleen maar groter.
+1/-0

5 maanden geleden
Ajax moet hem gewoon aan zijn contract houden potverdorie. Er is al genoeg verkocht, geld hebben we genoeg. Pogba mag niet weg bij united, wij moeten ook zulke beslissingen maken. Jammer voor Donny, maar t is geen speeltuin waar je in leeft. Altijd hetzelfde gelul.
+2/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez beek blind dochter donvito dwtk ekkelenkamp fier film geduwd gerust hag hellend huntelaar kinderen koen martinez mazraoui nederland onana promes schuurs strot tadic tagliafico traore valencia veltman zinnigs ziyech