Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Donny van de Beek persoonlijk akkoord met Real Madrid'

2 augustus 2019 15:44 - Marca.com
Foto: Pro Shots

[Update] "Donny van de Beek persoonlijk akkoord met Real Madrid"; image source: Pro Shots

Donny van de Beek is nog altijd in beeld bij Real Madrid. Dat weet het Spaanse AS te melden. Na de dramatisch verlopen voorbereiding is de roep bij de Koninklijke voor een nieuwe middenvelder alleen maar goter geworden. De Fransman Paul Pogba is daarin de eerste keuze. Als de speler van Manchester United niet haalbaar blijkt, geldt Van de Beek als Plan B. Ajax zou volgens het medium 60 miljoen euro vragen voor de middenvelder.

Update 15:44: Volgens het Spaanse Marca heeft Real Madrid een persoonlijk akkoord bereikt met Donny van de Beek over een contract bij de Spaanse club. Van de Beek moet het middenveld van Real Madrid van nieuw elan gaan voorzien. Real Madrid moet nog wel in onderhandeling met Ajax over een transfersom. De middenvelder zou naar verluidt tussen de 60 en 70 miljoen euro moeten kosten. Volgens Marca is Ajax zich er al van bewust dat Van de Beek de beslissing genomen heeft om te willen vertrekken bij de club.

Meer op Marca.com




Tags

beek madrid marca elan fransman goter pogba

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
AJAX geef deze jongen nu is een nieuw contract. Hij heeft zo'n gigantische drive en is altijd in beweging en voor iedere tegenstander lastig te bespelen.
Heeft duidelijk laten zien vanaf 2e seizoenshelft 2018/2019 en deze voorbereiding dat hij belangrijk is voor ons en hij pikt met enige regelmaat zijn goaltje mee. AJAX wordt wakker en onderneem actie of ben ik de enige die er zo over denk?
+4/-1

 
4 jaar geleden
Donny niet laten gaan. Simpel. Zeggen tegen hem dat hij de nieuwe sterspeler is van het team en dat Ajax nog 1 jaar wil genieten - goed contract geven. En over een jaar mag hij vertrekken. Als hij perse weg wil, dan moet er wel 100 miljoen euro betaald worden gezien de kwaliteit, goals, assists, goals tegen Juventus, Tottenham. Hazard speelde EL League. EN Donny is de toekomst. 1 goed seizoen en ze verkopen hem voor 150 miljoen euro aan wie komt.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Van de Beek kan dit seizoen uitgroeien tot beste speler van de Eredivisie. Deze jongen heeft alles wat een moderne middenvelder hoort te hebben: loopvermogen, techniek, diepte, overzicht. Hij is nu nog niet klaar voor de stap naar een club als Real Madrid, want daar krijg je de kans niet om er rustig in te komen. Blijf lekker nog een seizoen (of 2), groei uit tot beste speler van de Eredivisie, word weer kampioen en vertrek als een grote jongen.



Edit-

Het zou ontzettend jammer zijn als de update klopt. Zonde als hij nu al vertrekt naar Real, terwijl hij in mijn ogen nog niet klaar is om er gelijk te staan in een bijeen gekochte ploeg. Je weet niet hoe het zich zal ontwikkelen en mochten de resultaten uitblijven, ben je als jonge Nederlandse speler al gauw de kop van jut zoals in het verleden gebeurde met V.d. Vaart, Sneijder en Robben. Dus aub, niet doen!
+6/-2

4 jaar geleden
Per week dat het langer duurt 10 miljoen extra...maar heb liever dat die blijft!
+1/-1

4 jaar geleden
Eens met bovenstaande reacties , Donny nog een jaar blijven zodat je als beste speler weggaat voor een godsvermogen zodanig dat je er meteen staat bij Real of liever nog Barcelona
+1/-0

Het begint er toch wel echt op te lijken dat Real hem gewoon gaat halen.
Echt zonde, helemaal omdat we het geld in principe ook niet echt nodig hebben.
Zo word Ajax toch weer uitgehold, had echt goede hoop dat het deze zomer bij Frenkie en Mathijs zal blijven maar helaas.
+1/-0

4 jaar geleden
Donny is top voor Ajax hoor, maar bij Real beland ie toch echt op de bank ben ik bang... Blijf nog maar even bij ons !
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ajax bepaalt of v d Beek mag vertrekken en verder niemand anders. Contract is contract maar Ajax kan hem wel tevreden houden om zijn salaris te verhogen zodat hij nog 1 jaar met plezier bij Ajax speelt.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Nee joh man, houd nou eens op met die onzin.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ajax MOET gewoon bepalen.....simpel.
Je kan toch niet Lasse, De ligt, Frenkie, Sinkrgaven, Cerny en DONNIE verkopen???? Wetende dat HAKIM een tranfer is beloofd...

dan ben 5 basisspelers kwijt. En twee back ups.

5 basisspelers!
+1/-0

4 jaar geleden
Ik vind dit toch wel een beetje tegenvallen van Donny. Had echt enorm gehoopt dat het bij De Ligt en De Jong zou blijven. Nu Van de Beek gaat zal je zien dat Ziyech en Neres ook nog op het laatste moment vertrekken dan blijft er niks meer over.
+2/-1

4 jaar geleden
Deze jongen is weg. Huilen, accepteren verder met ons leven. Het is niet anders.
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Pogba is blijkbaar te duur. Heb het idee dat dit wordt gedaan om de supporters gerust te stellen. Madrid heeft toch een akelig jaar achter de rug, met dank aan ons aller Ajax. Het succes kost dus helaas ook z'n prijs
+1/-0

4 jaar geleden
Hoop voor hem dat hij zich in de basis gaat spelen bij Madrid maar dat zal toch echt heel lastig worden. Ajax zal met het middenveld Blind, Marin en Hakim aan de slag gaan met Schone als nog steeds een goede vierde man en eventueel Mazraoui om mee te schuiven. Heb het idee dat Ajax en ten Hag al enigzins op de hoogt waren. Voorin met Promes, Tadic, Dolberg, Neres en Huntelaar alles in orde. Ondanks het verlies van Donny voorzie ik geen problemen om kampioen te worden. Als de rest blijft zijn we nog steeds duidelijk beter als de rest.Met een giga bak geld op de bank dus mocht er wat misgaan kunnen we in de winterstop kopen wat we willen.Tuurlijk doet het pijn om drie toppers te verliezen maar Marc heeft weer goed ingekocht.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als we niet oppassen zijn we straks Lasse, Donnie en Hakim kwijt! Naast Frenkie.....
Kortom je hele middenveld waarmee we REAL en JUVE KLAPPIES HEBBEN GEGEVEN....kan niet de bedoeling zijn...
+1/-0

4 jaar geleden
Volgens een persoon die Donny en Carel persoonlijk kent gaat het zo goed als zeker niet meer door. Ajax heeft een deadline gesteld aan Real en die hebben ze overschreden. Overmars zou afspraken hebben gemaakt met Donny hierover.
Ik wilde dit toch met jullie delen. Echter ik sta er gereserveerd tegenover, omdat in de voetbalwereld niets zeker is. Zelfs verse contracten worden soms niet gerespecteerd.
+3/-0

4 jaar geleden
Dan worden we dit jaar maar kampioen met Schone, Tadic en een stel middelbare schoolkinderen...!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Tadic, Onana, Huntelaar, en wat middelbare scholieren dan maar :-)
+1/-0

4 jaar geleden
Denk dat dit een ware exodus zal gaan betekenen,die jongen vertrekt ''gewoon'' naar Real Madrid.Wees nuchter,eenieder die van een andere werkgever een salaris krijgt aangeboden dat 8 a 10 maal hoger is dan je huidige,zou ik ook niet aarzelen.Hoewel ik vaak het logo hebt gekust en erop gewezen heb....Na wat handen schudden en een laaste bakkie,wens ik hun alle geluk toe.
+3/-2

 
4 jaar geleden
De meeste mensen vinden dan ook geld het belangrijkste. En op basis van geld worden er TRILJOEN keer verkeerde keuzes over and over gemaakt in de wereld...en ook in het voetbal.
Bel Royston maar eens. Of Kishna. Of Wooter, Musampa, Trabelsi, Finidi en Bazoer bv.
Van der Meyde...
+1/-0

4 jaar geleden
Ik kan niet geloven dat Real 60 a 70 miljoen gaat uitgeven voor Donny, met alle respect. Dan is de voetbalwereld werkelijk compleet ontspoord.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Idd veel te weinig op dit moment.
+5/-2

 
4 jaar geleden
Donny is nu al Europese top, maar wordt 1 van de beste middenvelders van de wereld de komende 6 jaar. Het moet eens stoppen met te goedkoop die jongens verkopen. Als ze hem willen, 140 miljoen anders niet. Kei en keihard zijn. Redelijkheid is geweest. Als je ziet hoe ze met Robben, Van der Vaart, Huntelaar, Sneijder, Nistelrooij en nog een honderd anderen spelers zijn omgegaan. Wat een nare club. Donny zeker weten niet laten gaan. Over een jaar mag hij weg. Donny, kom op man, je gaat daar echt nauwelijks spelen dat weet je ook wel. Maar that aside. Donny gewoon alleen laten gaan voor 100 + anders jammer. Krijg je als je onze spelers zo behandeld. Koopwaar.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Don Vito,ik pleit voor een substantieel transferbedrag van plus minus een miljard eurietjes.Akkoord,om de gekte eens te meer te benadrukken???Waar eindigt dit in welke naam dan ook!
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dan maar Klaassen terug!!! Zelfde kaliber en Pröpper.
+2/-4

4 jaar geleden
Dit is zwaar klote! Een jaar geleden nog niet eens een basisplek en nu al de trein nemen. Waardeloos.
+2/-0

 
4 jaar geleden
True! En Donny wordt op handen gedragen door de fans......Donnie........blijf....
+1/-0

4 jaar geleden
Jahaha...Marca, hou toch op...De grootste pro madrid pulp krant van Spanje....
+1/-0

4 jaar geleden
Tja en ook dit snap ik wel. Het hele gebeuren rondom Nouri hangt hem als een zwaard boven het hoofd, en bij Ajax word hij daar op elke plek en op elk moment weer aan herinnerd.

Dat, en door het afgelopen seizoen wat terug te doen aan de club, zal een flinke motivatie zijn om zijn vleugels uit te slaan op een plek die níet aan Nouri herrinnert. En als het dan ook nog eens een club is die een goed bedrag aan zijn Ajax betaald.... Dit is zijn manier om te groeien en de club iets terug te geven.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos