Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax in gesprek met David Neres over nieuw contract'

22 juli 2019 00:45 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax in gesprek met David Neres over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Ajax heeft David Neres aangeboden zijn tot 2022 lopende contract open te breken en te verlengen. Dat weet De Telegraaf te melden. De Braziliaanse aanvaller zou voor één seizoen langer kunnen tekenen in Amsterdam en in ruil daarvoor zal de club volende zomer meedenken bij een eventuele transfer. Die afspraak is gemaakt met het management van Neres.

Tijdens het gesprek met de zaakwaarnemer van de aanvaller is ook een direct vertrek besproken. Ajax heeft namelijk een lucratief bod ontvangen op Neres. De zaakwaarnemer van de international van Brazilië is hier echter niet van op de hoogte. Afgelopen winter wees Ajax nog een bod van 50 miljoen euro af.




Tags

neres ruil telegraaf volende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Zou mooi zijn nog een seizoen Neres. Waarom is het zo stil rond vd Beek? Die zijn contract moet ook echt verlengt worden.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Daar heb je helemaal gelijk in. Laten wij een petitie opstarten om Van de Beek nog minimaal 1 jaar langer bij ons te houden. Ik zeg met 15000 handtekeningen moeten wij Overmars toch wel kunnen overtuigen.
+1/-4

4 jaar geleden
Het moet niet veel gekker worden, een handtekeningenactie op touw te zetten om een speler te houden. Los daarvan zou het idioot zijn als een profesionele club zich daar iets van aantrekt.
+3/-1

4 jaar geleden
Ik ben een grote fan van Neres, maar na al die berichten over hem en zijn oude club in Brazilie lijkt het mijn beter dat hij uit Amsterdam gaat vertrekken. Er is schijnbaar iets fout gegaan dat alleen opgelost kan worden door contract verlenging. Met voetbal heeft het niets meer te maken ,want dat kan Neres al te goed.
+1/-4

 
4 jaar geleden
Het gaat over de doorverkoop percentage, die zeer nadelig is voor Ajax ,dat is de reden dat Ajax wil verlengen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wat is er dan mis gegaan? Bron? Vertel verder.
+1/-0

4 jaar geleden
Neres moet blijven. Fantastische buitenspeler. Beter dan Promes.
+1/-0

4 jaar geleden
Volgend jaar meedenken bij een eventuele transfer? Van mij mag David Neres nog jarenlang bij Ajax blijven voetballen!
+1/-0

 
4 jaar geleden
De reden dat Ajax mee gaat denken met een eventuele transfer laat zien dat er iets niet goed is. Tussen de regels doorlezen is ook een vak.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos