Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax in gesprek met David Neres over nieuw contract'

22 juli 2019 00:45 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax in gesprek met David Neres over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Ajax heeft David Neres aangeboden zijn tot 2022 lopende contract open te breken en te verlengen. Dat weet De Telegraaf te melden. De Braziliaanse aanvaller zou voor één seizoen langer kunnen tekenen in Amsterdam en in ruil daarvoor zal de club volende zomer meedenken bij een eventuele transfer. Die afspraak is gemaakt met het management van Neres.

Tijdens het gesprek met de zaakwaarnemer van de aanvaller is ook een direct vertrek besproken. Ajax heeft namelijk een lucratief bod ontvangen op Neres. De zaakwaarnemer van de international van Brazilië is hier echter niet van op de hoogte. Afgelopen winter wees Ajax nog een bod van 50 miljoen euro af.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Zou mooi zijn nog een seizoen Neres. Waarom is het zo stil rond vd Beek? Die zijn contract moet ook echt verlengt worden.
 
5 weken geleden
Daar heb je helemaal gelijk in. Laten wij een petitie opstarten om Van de Beek nog minimaal 1 jaar langer bij ons te houden. Ik zeg met 15000 handtekeningen moeten wij Overmars toch wel kunnen overtuigen.
5 weken geleden
Het moet niet veel gekker worden, een handtekeningenactie op touw te zetten om een speler te houden. Los daarvan zou het idioot zijn als een profesionele club zich daar iets van aantrekt.
5 weken geleden
Ik ben een grote fan van Neres, maar na al die berichten over hem en zijn oude club in Brazilie lijkt het mijn beter dat hij uit Amsterdam gaat vertrekken. Er is schijnbaar iets fout gegaan dat alleen opgelost kan worden door contract verlenging. Met voetbal heeft het niets meer te maken ,want dat kan Neres al te goed.
 
5 weken geleden
Het gaat over de doorverkoop percentage, die zeer nadelig is voor Ajax ,dat is de reden dat Ajax wil verlengen.
 
5 weken geleden
Wat is er dan mis gegaan? Bron? Vertel verder.
5 weken geleden
Neres moet blijven. Fantastische buitenspeler. Beter dan Promes.
5 weken geleden
Volgend jaar meedenken bij een eventuele transfer? Van mij mag David Neres nog jarenlang bij Ajax blijven voetballen!
 
4 weken geleden
De reden dat Ajax mee gaat denken met een eventuele transfer laat zien dat er iets niet goed is. Tussen de regels doorlezen is ook een vak.

Laatste nieuws