Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verslaat ook Watford

18 juli 2019 21:13
Foto: Pro Shots

Ajax verslaat ook Watford; image source: Pro Shots

Na Anderlecht en Basaksehir heeft Ajax ook Watford verslagen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Oostenrijk waren de Amsterdammers op de valreep de zegevierende club, door een kopbal van Timber. Lang zag het er echter naar uit dat het anders zou lopen. Na de eerste helft was het immers 0-1 voor Watford door een benutte strafschop. Na rust schoot Van de Beek al snel de gelijkmaker binnen na een overstapje van Dolberg. Het duurde tot helemaal het einde van de wedstrijd voor Ajax de 2-1 ook nog maakte.

Bij Ajax viel verdediger Schuurs in positieve zin op. Na de wedstrijd was zijn commentaar niet mals: "Ik weet wat ik kan en wil me gewoon laten zien. Ik wil de opvolger van Matthijs worden. Daar doe ik alles voor".

Ajax speelt maandag nog twee oefenwedstrijden. De opstelling van vandaag:

Kotarski; Veltman (63 Timber), Schuurs (63 Pierie), Blind (46 Magallán), Dest; Schöne (46 Eiting), Marin (46 Ekkelenkamp), Van de Beek (63 Gravenberch); Tadic (6 Lang), Dolberg (63 Huntelaar), Promes (63 Labyad)




Tags

watford beek dolberg schuurs timber anderlecht basaksehir blind dest eiting ekkelenkamp gravenberch huntelaar kotarski labyad magallan mals marin oostenrijk overstapje pierie promes schone tadic valreep veltman zegevierende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Schuurs erg goed vandaag. Zat overal goed tussen. Je ziet gewoon dat de jonkies hun kans willen pakken zijn zo grettig, goed om te zien. Ik hou er niet van om 1 specifieke speler te bashen maar Labyad stelt echt zo vaak teleur. Kan die jongen nou niet beter of is het een mentaliteitskwestie???
+1/-0

 
4 jaar geleden
Labyad komt tekort voor het niveau dat Ajax nastreeft. Het kost hem teveel moeite om aan te haken. Ik hoop natuurlijk dat ik het mis heb, maar vooralsnog zit het er gewoon niet in.
+2/-0

4 jaar geleden
Ben best onder de indruk hoe goed Dest het heeft gedaan in de voorbereiding. Ik hoop dat hij zijn kansen krijgt in Ajax1. Ook een goede kop erop, zag ik in het interview. Eindelijk een links back uit de jeugd die degelijk is.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Denk dat Dest en Schuurs de verassingen zijn van deze voorbereiding.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik hou wel van het spel van Traore, was hij er niet bij? Hoe ver is Bande met zijn herstel?
+1/-0

4 jaar geleden
Hopelijk groeit Schuurs nu door. Dest als derde linksback. Na Tagliafico en Martinez.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs henderson hlynsson jong kiki klaiber liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht