Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zaakwaarnemer Hakim Ziyech sprak met Bayern München'

10 juli 2019 09:27 - Bild
Foto: Pro Shots

"Zaakwaarnemer Hakim Ziyech sprak met Bayern München"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Bild heeft de zaakwaarnemer van Hakim Ziyech een gesprek gehad met Bayern München. Ziyech komt bij de Duitse kampioen in beeld als het niet lukt om Leroy Sané of Ousmane Dembélé te halen. De zaakwaarnemer zou wel aan hebben gegeven deze week duidelijkheid te verwachten. Na het vertrek van Arjen Robben en Franck Ribery zijn de Duitsers op zoek naar nieuwe vleugelaanvallers.

Naast Ziyech staat ook onder meer Ajax-target Steven Bergwijn in de belangstelling van Bayern.

Meer op Bild




Discussieer mee op de forums


Tags

ziyech bayern arjen bergwijn bild dembele franck ousmane ribery robben sane target

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Oei, dat zou zuur zijn. Dat lijkt me wel een club waar ie naar toe wil. Het zou hem meer dan gegund zijn, maar zou hem uiteraard toch liever zien blijven.
+1/-0

4 jaar geleden
Zo werken de knip-en-plak websites tijdens de zomer: dit nieuws is vrijwel letterlijk het bericht over Steven Bergwijn:
Bild meldt dat de zaakwaarnemer van Steven Bergwijn inmiddels een gesprek heeft gehad met Bayern München. De vleugelaanvaller van PSV is een van de opties voor de Duitse kampioen indien het niet lukt om Leroy Sané of Ousmane Dembélé te halen. Na het vertrek van Arjen Robben en Franck Ribery wil Bayern de selectie versterken met nieuwe aanvallers. De zaakwaarnemer van Bergwijn heeft wel aangegeven deze week duidelijkheid te willen van de Duitse kampioen.
+2/-0

4 jaar geleden
Prachtige club, maar Ajax is nog mooier. Hoop dat Overmars nog een poging gaat wagen. En anders is 40 miljoen een mooi bedrag en zoals afgesproken een gelimiteerde transfersom.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hij zit bij Ajax in zijn comfort zone net als van de Beek .Die moeten daar eigenlijk niet uit willen. Bij elke andere club is het maar de vraag of dat wel goed gaat!
+1/-1

 
moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
Ik hoop niet dat hij gaat. Kan nog zo belangrijk voor ons zijn plus dat we dan ook Bergwijn niet nodig hebben.
+1/-0

4 jaar geleden
Liever Hakim dan Bergwijn en Promes bij elkaar.
Aan de andere kant zou Noussair ook heel goed rechtshalf of rechtsbuiten kunnen spelen.
Veldman gewoon weer in de basis als RB
Op zich niks mis mee, maar ik hoop echt dat Hakim nog een jaartje blijft.
Als dan ook Donny nog blijft valt de schade met het vertrek van 2 sterkhouders nog mee achteraf. Maar, helaas het is pas 10 juli.
+1/-0

 
 
4 jaar geleden
Hakim heeft bij Ajax gewoon zijn club gevonden. Hij past gewoon erg bij Ajax, net als Tadic. Zelfde met Litmanen en Laudrup, Petterson, Ronald de Boer. Zij zijn allen spelers die nergens meer zo kunnen spelen als bij ons. Misschien overdrijf ik een beetje, maar mijn punt is dat sommige spelers gewoon helemaal matchen met onze filosofie. En dat zijn Hakim en Dusan beiden. Frenkie de Jong ik gun hem succes maar, het liefst zie ik hem over 3 jaar weer terug bij Ajax net als Blind. Kanu en Finidi zullen nog weleens terug denken aan het feit dat ze veel te vroeg zijn weggegaan. Nooit meer hebben zulke succes meegemaakt. Al snap ik ook uit Afrika komende dat je voor je familie centjes wil binnen halen. Maar tegenwoordig betaald Ajax zo goed, ook bij Ajax kan je zo rijk worden, dat wij burgers eigenlijk moeten schreeuwen om een revolutie.
+1/-0

4 jaar geleden
Bayern Munchen lijkt me een club die past bij Hakim en ik denk dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Dus wie weet.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Hij zal daar minder wedstrijden spelen dan bij ons, maar hij speelt wel in een veel sterkere competitie, zal op weekbasis meer worden uitgedaagd, en kan zich daardoor veelzijdiger ontwikkelen. En dan komt hij over een paar jaar lekker terug, als oude meester tussen de jonkies... ;-)
+1/-0

4 jaar geleden
Hakim gun ik het wel. Bayern is tenminste nog echt een legend club. Overigens, zijn wij beter dan hun. Dus, Hakim, misschien nog even wachten en nog 1 jaar fantastisch spelen zoals Hazard deed en dan naar Real, Barca of Liverpool ofzo. Kortom, gewoon blijven. Bayern zet je zo op de bank en heeft ontzettend goeie en snelle jongens voorin. Blijven met Tadic, Neres Donny, Nico en Onana en Promes en wie weet ga je nog meer oogsten dit jaar!
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos