Transparent
Inloggen
Sluiten

'Juventus wil transfer Matthijs de Ligt voor zaterdag afronden'

9 juli 2019 10:29 - Tuttosport
Foto: Pro Shots

"Juventus wil transfer Matthijs de Ligt voor zaterdag afronden"; image source: Pro Shots

Volgens het Italiaanse Tuttosport wil Juventus de transfer van Matthijs de Ligt voor aanstaande zaterdag afgerond hebben. Ajax vertrekt dan op trainingskamp naar Oostenrijk en de kampioen van Italië wil voorkomen dat De Ligt dan ook in het vliegtuig stapt. De verdediger van Ajax zou bij de selectie van Juventus moeten aansluiten als het op 19 juli afreist naar Singapore.

Meer op Tuttosport




Tags

juventus afronden afreist oostenrijk singapore trainingskamp tuttosport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Dan wordt dan met de pet rond in Turijn dan. Gat is nog 35 miljoen.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Dan zullen ze weinig ophalen, want daar is iedereen voor Torino.
+3/-1

4 jaar geleden
Dat kan makkelijk, betaal de volle pot en je hebt'm Juventus!
+2/-0

4 jaar geleden
Laat de ligt maar naar het trainingskamp gaan, om daar zijn zonde te overdenkenken, Ajax verdient zo,n behandeling niet.
+3/-1

4 jaar geleden
Gewoon dokken. Mocht er een arbitragezaak komen, zal het transferbedrag 100% boven de 70 miljoen vastgesteld worden, want dat kan Ajax namelijk krijgen van andere clubs.

Dit is de reden dat Raiola naar buiten bracht dat ze geen arbitragezaak willen. Heeft niets met netheid te maken, maar puur om het feit dat ze weten dat het bedrag dan hoger uitvalt. Dat De Ligt zal vertrekken is duidelijk, maar 50-60 miljoen is gewoon veel te laag. En over dat mondelinge gedoe moet Raiola z'n mond houden, want bepaald netjes zijn ze ook niet omgegaan met PSG.
+3/-1

4 jaar geleden
Vandaag besteld, morgen in huis. Alleen maar even via IDEAL het volledige aankoopbedrag betalen. Het leven is zo simpel... ;-)
+4/-1

4 jaar geleden
Onder druk word alles vloeibaar dus ze zullen er wel uitkomen alleen hoop ik niet dat Overmars zich laat afschepen met een betaling over 4 jaar uitgesmeerd.Italianen zijn geslepen om dit soort afspraken te maken.
+1/-0

4 jaar geleden
Toch maar naar Barça, Matthijs! Betere club, betere competitie, betere tactiek. Da's veel belangrijker dan die paar miljoen. En Ajax is al rond met de Catalanen, begrijp ik.
+3/-1

4 jaar geleden
@marcovermars stuur jij juventus even een tikkie van 80 miljoen?
+3/-1

4 jaar geleden
Nou dat is mooi dat Juve dat wil. Ik wil graag dat voor zaterdag Doutze Kroes ff nachie bij me blijft 'slapen'
Juve moet gewoon de volle mep betalen, dan betalen ze die vieze vetklep maar een paar miljoen minder.Heeft er geen flinker voor gedaan maar is wél de grootste winnaar in deze soap.
Ik voorspelde het een paar weken geleden al, dat als die slavenhandelaar vast zou houden aan zijn 31 miljoen 'vergoeding' dit ten koste zou gaan van de transfersom en dus Ajax die 31 miljoen in feite betaald.
Poot stijf houden en Mathijs aan zijn contract houden, ondanks dat je dan misschien met een niet willende speler zit, want dan zet je hem maar gewoon op de bank.Ik zou nooit toegeven in dit verhaal als club, want dan hebben ze je elke keer bij je staart. Andere 'zaakwaarnemers' zijn ook niet blind en doof he..
+5/-1

4 jaar geleden
Ajax moet zijn been stijfhouden, vraagprijs vaststellen (die legt een stuk hoger als die pizzavreters willen betalen) en daar geen cent ondergaan, hij is het het waard!!
+2/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Ik heb zo'n ongelooflijke hekel aan die corrupte bende daar in Turijn. Onderbouwing heb ik geen zin in, moest het gewoon ff kwijt.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal