Transparent
Inloggen
Sluiten

'Komst van Edson Álvarez wordt losgekoppeld van transfer Matthijs de Ligt'

8 juli 2019 07:18 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Komst van Edson Álvarez wordt losgekoppeld van transfer Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

Dat de onderhandelingen over een transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus moeizaam verlopen, hoeft geen invloed te hebben op de komst van Edson Álvarez. Dat meldt De Telegraaf. Ajax wilde aanvankelijk wachten tot De Ligt daadwerkelijk verkocht werd, maar door de serieuze interesse van meerdere clubs uit de Premier League begint de tijd te dringen.

Volgens De Telegraaf worden de transfers nu losgekoppeld van elkaar. De Mexicaanse verdediger moet 15 miljoen euro kosten en zijn persoonlijke eisen lijken voor Ajax geen probleem.




Tags

alvarez losgekoppeld telegraaf juventus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik hoop dat deze speler wel komt en dat de selectie 27 juli op orde is. Helaas kan er dan nog een maand lang van alles gebeuren dat moeten ze echt afschaffen. We zullen zien. Hoop dat er snel duidelijkheid komt t.z de Ligt want dit slaat nergens op. Toch vaag dat alleen Juve echt interesse heeft!!
+1/-0

4 jaar geleden
Even stilstaan, vandaag is het 2 jaar geleden dat Nouri zijn hartstilstand kreeg, dat was echt een klote dag Pfffffffffffff
+4/-0

 
4 jaar geleden
Dacht er gisteren nog aan. Een kutdag inderdaad.
+1/-0

4 jaar geleden
Ajax moet echt werk gaan maken van de nieuwe selectie; de voorrondes CL staan voor de deur. Bepaalde spelers zoals De Ligt gaan zo en zo weg. Weet je nog 2 jaar geleden? Ajax werd uitgeschakeld, omdat de selectie totaal niet op orde was. Eyes on the ball Overmars! Het succes van vorig seizoen is nu niet meer relevant.
+2/-0

4 jaar geleden
Als hij inderdaad zo goed is: halen die man.
De kans dat Matthijs komend seizoen vaste Arena-speler is lijkt me max 10% (zelfs als Juventus af mocht haken).
+1/-0

4 jaar geleden
Dat lijkt me logisch. Doorpakken richting de CL rondes.
+1/-0

4 jaar geleden
Zeker omdat we Wober kwijt zijn en Mangalan niet goed genoeg is, en Schuurs zie ik nog niet in de CL moet je deze guy halen of de Ligt weggaat of niet.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal