Transparent
Inloggen
Sluiten

'Marc Overmars bedankt voor directeurschap Barcelona'

6 juli 2019 05:56 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Marc Overmars bedankt voor directeurschap Barcelona"; image source: Pro Shots

Barcelona heeft Marc Overmars benaderd als technisch directeur. Dat weet De Telegraaf te melden. Overmars zou de vervanger moeten worden van de donderdag opgestapte Pep Segura, maar heeft bedankt voor het aanbod. Omdat hij zich heeft gecommitteerd aan Erik ten Hag blijft hij bij Ajax.

Meer op De Telegraaf




Tags

overmars barcelona directeurschap gecommitteerd hag pep segura telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Heel goed nieuws! Misschien wel beter nieuws of er een speler komt of gaat.
+3/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Kan er geen tribune of vak naar Marc vernoemd worden?
+3/-2

4 jaar geleden
Ok dan Marc
Ze denken maar heel Ajax leeg te kopen
+2/-0

4 jaar geleden
Goed signaal naar de selectie en fijn dat hij blijft.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Ajax pyjama?
Niet overdrijven.
Hij doet goed werk waar hij ook ruim voor beloond wordt.
Maar ben je vergeten dat hij ooit geprobeerd heeft om Ajax voor 3 miljoen op te lichten?
Er staat ook dat hij zich gecommitteerd heeft aan Ten Hag niet aan Ajax.
Nogmaals hij doet op het ogenblik uitstekend werk dat ook in zijn eigen belang is maar een echte Ajacied zou nooit proberen de club op te lichten.
+1/-6

 
4 jaar geleden
Wat een kul haha... check de feiten even.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Beter had je zelf de feiten gecheckt voor je domme reactie.
+1/-4

 
4 jaar geleden
Ach, jij zal altijd wel wat te zeiken hebben op Overmars.
+3/-2

 
4 jaar geleden
https://www.nrc.nl/nieuws/1998/03/10/marc-overmars-eist-geld-van-ajax-7390652-a1208118link

Voor de feiten ga je maar even googelen.
De rechter heeft 5 minuten aan de rechtszaak besteed en Overmars vierkant in zijn gezicht uitgelachen.

Verder goed lezen wat ik schrijf: "hij doet op het ogenblik uitstekend werk".
Maar ik blijf er bij een echte Ajacied probeert de club niet op te lichten.
Of steel jij ook van de club?
+1/-5

 
4 jaar geleden
Een echte Ajacied steunt de club en geeft ere aan hen die het toekomt, in dit geval dus Overmars. Een echte Ajacied haalt geen oude koeien uit de sloot, maar kijkt naar het heden en de toekomst. Al jouw posts wat betreft Overmars zijn negatief. Overmars doet prima werk en blijft de club vooralsnog trouw. Wees een vent en geef die man de credits die hij verdient. Ik ga niet eens klikken op je link.. Ik zou zeggen google je eigen nickname maar eens met deze keywords: "Ling pillen"
+5/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Een rechtzaak aanspannen omdat je meent te denken dat je daar recht op hebt, is iets heel anders dan "oplichting", Ling.

En, je hebt het hier over een artikel van 21 jaar geleden. Gaan we jou ook nog alles nadragen wat je in die tussentijd hebt gedaan, of vindt jij zelf dat je altijd positief over Ajax bent geweest in die periode?
+3/-1

 
4 jaar geleden
Sommige dingen uit het verleden kunnen niet fraai zijn, maar je kan mensen niet voor eeuwig iets blijven aanrekenen. Zeker niet als de totaalbalans positief uitslaat, zoals die van Overmars bij Ajax. Hij heeft het vak van technisch directeur nu in zijn vingers en zijn visie en acties zijn met elkaar in overeenstemming en leiden tot nationale en internationale resultaten. Dat hij nu "nee" zegt tegen Barcelona geeft ook aan dat hij het naar zijn zin heeft in zijn huidige Ajax-rol en mogelijkheden ziet om iets moois neer te (blijven) zetten.
+2/-1

4 jaar geleden
Wanneer komt Ajax netwerk terug?
+5/-0

 
4 jaar geleden
Ja begint wel tijd te worden dat er weer eene forum is...
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi nieuws. Barcelona heeft helemaal geen eigen visie meer en hopen dat ze weer bij ons alles kunnen stelen om hun wanbeleid te verdoezelen, want al jaren lang zijn ze niet de club die ze horen te zijn in de Europa cup, terwijl ze wel fantastisch materiaal hadden. Eruit tegen Roma, Liverpool. Eerst Frenkie, dan de Ligt, nu Overmars, straks Ten Hag, Van den Beek? Waarom kopen ze Ajax niet gewoon? Ze willen ons al aan het lijntje hebben als satelietclub. Bah, wat een arrogantie. Alles hebben ze aan eerst God, vervolgens Ajax, Michels, Cruijff, en al onze mooie spelers te danken die daar zijn gekomen. Barcelona is Barcelona niet meer. En hoe ze Frenkie overtuigd hebben? Met een praatje wat ze tegen iedereen tegenwoordig doen om ze maar binnen te halen. Mooi dat Overmars blijft, hij is eindelijk heerlijk bezig. Wij zijn beter, mooier en authentieker dan Barcelona! Zonder Cruijff, waren ze nog steeds Espanyol.
+2/-1

4 jaar geleden
Wel grappig hoe het aankoopbeleid van Overmars begin afgelopen seizoen van geen kanten deugde volgens de meerderheid hier en hij nu op handen wordt gedragen (een enkele uitzondering daargelaten).
Laten we het er op houden dat hij best goed werk doet voor Ajax. Maar zoals Johan al doceerde: het gaat om visie en lange termijn.
Voor nu goed dat hij blijft, voor later zullen we zien.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.285 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft boomen brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback