Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax zet transfer Steven Bergwijn voorlopig in wachtkamer'

1 juli 2019 07:44 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax zet transfer Steven Bergwijn voorlopig in wachtkamer"; image source: Pro Shots

Ajax heeft de komst van Steven Bergwijn voorlopig in de wachtkamer gezet. Dat meldt onder meer Voetbal International. Ajax lijkt pas in actie te gaan komen indien David Neres of Hakim Ziyech is verkocht. Voor Neres hebben momenteel nog geen clubs gemeld, terwijl Ziyech alleen inzet op een transfer naar de top.

Volgens VI neemt Ajax daarbij wel het risico dat de aanvaller van PSV naar het buitenland vertrekt. Internazionale, Manchester United, Tottenham Hotspur en Bayern München hebben ook belangstelling.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn wachtkamer neres ziyech bayern internazionale tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
"Internazionale, Manchester United, Tottenham Hotspur en Bayern München hebben ook belangstelling".
Dat had Ajax ook, kan morgen zomaar weer anders zijn bij die clubs.
Een reden dat Ajax wacht zou kunnen zijn dat zolang psv niemand verkocht heeft ze ook niet mee kunnen bieden op Edson Álvarez.
Zodra Ajax Bergwijn koopt dan hebben ze zelf een concurrent gecreëerd in de jacht op Edson Álvarez.
+3/-0

 
Ik geloof het nog niet zo hard dat clubs van dat kaliber in de rij staan voor Bergwijn.
Het zal lekker zijn als Basel ze gelijk uit de CL gooit, dan gaat het lont in het kruitvat daar in Eindhoven.
De bereidheid om zaken te doen zal dan een stuk groter zijn, helemaal als dat rollende wonderkind uit Mexico ook niet weg kan komen.
+1/-0

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Wat zou het toch mooi zijn als Neres en Ziyech allebei gewoon nog een jaartje zouden blijven. Of dat er überhaupt na de Jong en de Ligt verder niemand van de vaste kern weg gaat. Maar ja, aan de andere kant kun je ze ook zomaar eens allebei kwijt raken en smeert Donny hem ook nog. Dan kan je volgend jaar met een halve nieuwe basis aan de bak. Wat mij betreft mag Marc zijn poot stijf houden daar waar er geen afspraken gemaakt zijn over meewerken aan een transfer.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Precies, niemand meer verkopen. Heb liever een arbitragezaak van een speler dan dat we iedereen maar zo makkelijk verkopen. Ajax snakt naar sportief succes in de CL. Met de Jong en de Ligt hebben we al twee sterkhouders verloren. Van de Beek, Ziyech en Neres zijn de andere sterkhouders waarvan ik echt hoop dat die allemaal nog een jaar zullen blijven. Als een of meer van deze spelers ook nog eens weggaan dan wordt je enorm verzwakt.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik hoop (tegen beter weten in) dat de goede oude garde zullen blijven, maar ik vindt het super stom om niet achter Bergwijn aan te gaan, ten eerste is het een aanwinst voor Ajax,zelfs als de oude jongens blijven, het is namelijk goed om een brede selectie te hebben, maar ook haal je de angel bij die lampjes eruit, dus de befaamde 2 vliegen in 1 klap.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Gedeeltelijk met je eens.
Maar een psv zonder geld wordt een verdediging als een zeef.
+2/-1

 
4 jaar geleden
ik begrijp niet echt wat je bedoeld met ;een psv zonder geld wordt een verdediging als een zeef ?
Je moet weten dat Bergwijn anders aan een andere club verkocht kan/gaat worden, als PSV geld nodig heeft om een andere speler aan te trekken.
Bergwijn zou een aanwinst kunnen zijn omdat hij altijd diepgang heeft in zijn spel en hij heeft toch ook een goeie mentaliteit en die mix maakt hem altijd gevaarlijk, vindt hem de beste speler van psv,hou me te goede ;smaken kunnen verschillen!
Ook is het een goede investering, bij een toekomstige verkoop, levert hij zo het dubbele op, de scouting van de grote buitenlandse clubs lopen bij Ajax de deur plat.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Psv heeft een zeer matige verdediging waarvan er ook nog eens 2 vertrokken zijn.
Ze moeten de verdediging versterken maar hebben geen geld.
Wanneer je nu Bergwijn koopt dan kapen ze Edson Álvarez voor je neus weg.
Verder over de investering cq kwaliteiten van Bergwijn ben ik het met je eens.
+2/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Ben er niet rouwig om. Geen toegevoegde waarde denk ik voorAjax.
+3/-1

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Goed zo: laat hem daar maar wachten totdat hij een ons weegt. Hoe meer ik er over nadenk, hoe minder enthousiast ik word. Ik vind hem simpelweg niet exceptioneel genoeg: te veel kracht, te weinig souplesse. Je kan beter tijd en energie (en geld) investeren om Neres en Ziyech te behouden en Dolberg weer aan de praat te krijgen, daar heb je veel meer aan.
+1/-1

4 jaar geleden
Heel juist gezien Ling, zat precies hetzelfde te denken.Waarom zou je in dit stadium de oorlogskas van je grootste concurent spekken? Bovendien, weg gaat ie sowieso wel bij psv, dus laat dan een andere club hem maar nemen. Een adequate vervanger voir Mathijs is veel belangrijker.
+1/-1

4 jaar geleden
Alvarez staat er ook weer bij!!! In de wacht!! Man man....Juventus is aan t pingelen volgens mij. Termijnen? Of minder dan Ajax wil. Ajax zou aan zet zijn. The Ligt part II.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos