Transparent
Inloggen
Sluiten

'Acht Europese topclubs bieden op Donny van de Beek'

30 juni 2019 17:28 - AS.com
Foto: Pro Shots

"Acht Europese topclubs bieden op Donny van de Beek"; image source: Pro Shots

Donny van de Beek staat volop in de belangstelling in het buitenland. Volgens het Spaanse AS hebben liefst acht Europese topclubs een bod uitgebracht op de middenvelder. Real Madrid is een van die clubs, maar Van de Beek heeft daarover zijn bedenkingen. Het is onduidelijk of hij een basisplaats zal krijgen onder Zinedine Zidane, iets wat bij andere clubs wel wordt aangeboden.

Meer op AS.com




Tags

beek madrid zidane

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Verstandig, ik zou zeker niet voor Real Madrid kiezen. Bayern München zou de beste match zijn voor hem, als die interesse hebben. Maar liefst houden we hem in Amsterdam natuurlijk!
+2/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Lekker blijven! Contract openbreken en 2 jaar bijtekenen.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Ik zou dit wel echt heel vervelend vinden, by far mijn favoriete speler. Ik dacht eerst dat een jaar blijven (en dus een heel jaar in de basis) en een EK verstandiger is, maar dat ik snap dat als Real komt je daar wel serieus over na gaat denken. Nu lees ik dat ie niet naar Real wil ivm speeltijd en dan hoop ik toch dat ie liever bij Ajax blijft.
+1/-0

4 jaar geleden
Beste is voor Donny is nog 1 jaar blijven en nog meer zilverwerk oogsten, basisplaats veroveren bij Oranje want dat heeft hij nog niet. In het buitenland wordt dat alleen maar lastiger. Je hebt niet zomaar basisplaats bij Real Madrid of City. 50 % van de tijd zit je te banken. Niet doen Donny, blijf en ga weg als een echte vedette met een Europese prijs, nog een Johan Cruijf schaal en een kampioenschap.
+2/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Donny, je zit al bij een topclub. Maak jezelf het komende seizoen nog veel belangrijker op het middenveld nu Frenkie weg is.Dan staan volgend seizoen de hele Europeese top voor je in de rij.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal