Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat voor Edson Álvarez als nieuwe verdediger'

30 juni 2019 16:46 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat voor Edson Álvarez als nieuwe verdediger"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer Voetbal International gaat Ajax vol voor Edson Álvarez als vervanger van Matthijs de Ligt. Ajax is bereid om diep in de buidel te tasten voor de 21-jarige Mexicaan en kan ook voldoen aan zijn persoonlijke eisen. Álvarez zou 15 miljoen euro moeten kosten.

Ajax heeft goede hoop dat het zijn komst al snel officieel kan maken. Ondanks dat er ook interesse is vanuit Engeland lijkt Ajax de beste papieren te hebben. De Mexicaan moet met Lisandro Magallán en Perr Schuurs strijden om een plek in het centrum van de verdediging.

Meer op VI.nl




Tags

alvarez buidel engeland magallan schuurs tasten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik juich toe dat Ajax durft te investeren maar dit is ook een signaal naar bepaalde spelers zoals Perr Schuurs.
Ik denk dat Schuurs bij psv in de basis zou staan.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Schuurs is nog maar 19 en dat is best jong voor een verdediger. Heb nog alle vertrouwen in die jongen en dit soort aankopen zorgen er alleen maar voor dat het niveau flink omhoog gaat. Gezonde concurrentie is alleen maar goed voor de club.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Las net dat Schuurs misschien verhuurd gaat worden aan Willem II. Zou niet verkeerd zijn.
+2/-0

4 jaar geleden
De transfer van De Ligt is bijna rond, dus de transfercarrousel gaat beginnen. Dat betekent ook doorselecteren, en kennelijk is men niet overtuigd na een half jaar over Magallan, de gedoodverfde opvolger van De Ligt. Schuurs en Pierie zullen in de Eredivisie prima voldoen, maar zijn nog te onervaren voor de "do-or-die wedstrijden" in juli-augustus. Dus ik snap dat deze Mexicaan op de lijst staat. Met Mazraoui-Alvarez-Blind-Tagliafico heb je een prima laatste lijn, met Veltman-Schuurs-Pierie-Fernandez-Magallan als prima bezetting daarachter.
+3/-0

4 jaar geleden
Hoop dat ze hem weten binnen te halen. Selectie moet echt op sterkte zijn binnen 2 weken.
+2/-0

4 jaar geleden
Zou mooi zijn dat hij komt. We kunnen de lat met transfers hoger leggen en zoeken tussen de 10 en 20 miljoen Euro. Daarmee maken we een stapje naar de Europese grootmachten die ook spelers kopen en die later weer doorverkopen omdat ze toch het vereiste niveau niet halen
+2/-0

4 jaar geleden
Begint nu wel een beetje een vreemdelingenlegioen te worden. Jammer dat er niet echt een Nederlands-sprekende alternatief is. Een Alderweireld zouden we volgend jaar pas kunnen halen.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb toch liever spelers die hun voeten laten spreken. Kan 't mij wat schelen waar ze vandaan komen. Kwaliteit gaat bij mij, en gelukkig ook bij onze mooie club, boven nationaliteit/taal.
+6/-0

Ik had ergens een hoopje op een mega stunt dat ze Vertonghen konden verleiden om terug te keren.
Is inmiddels 32, dan had je met Blind samen direct weer in CL proof centrum gehad.
Nu is het toch afwachten, Mexicaanse wereldtoppers ik kan er eigenlijk geen 1 terwijl het zo'n groot voetbalgek land is.
+1/-1

4 jaar geleden
Ik heb totaal geen zicht op Álvarez maar het is inderdaad opvallend dat ze flink willen betalen voor nóg een vervanger van De Ligt. Matthijs is erg goed, maar ze snappen toch wel dat je in plaats van hem maar één andere speler op mag stellen? Zelf denk ik dat Veltman ons nog wel eens centraal achterin zou kunnen gaan verrassen. Zijn mentaliteit is uitstekend en hij is de afgelopen maanden erg sterk teruggekomen op een positie die eigenlijk de zijne niet is. Ik hoop vooral dat Ajax hem deze zomer niet richting de uitgang pusht door zijn contract niet te verlengen
+2/-0

4 jaar geleden
Afwachten tot de handtekening , geloof niks meer!
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Voor deze speler een koopje. Gelijk foen, is een slimme verdediger met een hoop gif. Is nog snelbook, alleen koppend iets minder dan Mathijs. Maar ja, dat is dan natuurlijk wel weer logisch..
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos