Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hakim Ziyech belangrijkste transfertarget van Sevilla'

28 juni 2019 00:18 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Hakim Ziyech belangrijkste transfertarget van Sevilla"; image source: Pro Shots

Sevilla gaat vol voor de komst van Hakim Ziyech. Dat weet De Telegraaf te melden. De speler van Ajax geldt als het belangrijkste transfertarget voor de nummer zes van Spanje. Sevilla is bereid te voldoen aan de minimaal vastgestelde transfersom van 30 miljoen euro en wil bovendien ook de persoonlijke eisen van Ziyech zelf inwilligen.

Ziyech beslist na de Afrika Cup pas officieel waar hij komend seizoen wil spelen. Hij heeft altijd laten weten dat het totaalplaatje moet kloppen voordat hij vertrekt uit Amsterdam.

Volgens De Telegraaf heeft Ziyech al sinds zijn komst in 2016 naar Ajax een clausule dat hij voor 30 miljoen euro mag vertrekken. Destijds werd al de afspraak gemaakt dat Ajax hem zou helpen aan een volgende transfer naar een Europese topclub.

Mocht Sevilla zich daadwerkelijk melden voor Ziyech zal hij opnieuw in gesprek kunnen gaan met spelersdirecteur Monchi. De Spanjaard vervulde een jaar geleden nog die functie bij AS Roma, dat toen zeer concreet voor de international van Marokko was. De Romeinen lieten in tweede instantie echter niets meer van zich horen.

Meer op De Telegraaf




Tags

ziyech sevilla transfertarget telegraaf afrika inwilligen marokko monchi roma romeinen spelersdirecteur totaalplaatje vastgestelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Netjes bedanken, Hakim. Er komt vast wel een betere club. Je gaat toch niet naar een club die volgens berichten die koppende houthakker uit Eindhoven wil halen? ;)
+3/-0

4 jaar geleden
Nee aub niet, blijf nog een jaar bij Ajax en ga dan weg naar een echte topclubje kan het !!
+1/-0

4 jaar geleden
Sevilla speelt volgend jaar geen Champions League, hopelijk ziet Ziyech dat niet zitten
+1/-0

4 jaar geleden
Ziyech blijft mits er een echte topclub komt a la Bayern München ofzo.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Precies Hakym lekker bij ons blijven
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Afgelopen jaar was al een bonusjaar van Hakim aan ons. Hij heeft zichzelf en ons veel gegeven en kan als beloning nu weg. Als ik hem was zou ik nog even wachten: er kan toch nog wel wat mooiers in het vat zitten dan Sevilla, lijkt me zo. En als er alleen maar middelmaat komt, blijf dan maar lekker bij ons ballen. Wat je ook kiest, het is goed, Hakim... we hebben van je genoten!
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid