Transparent
Inloggen
Sluiten

'Atlético Madrid denkt aan huren Daley Blind als plan B om verdediging te versterken'

25 juni 2019 15:40 - Marca.com
Foto: Pro Shots

"Atlético Madrid denkt aan huren Daley Blind als plan B om verdediging te versterken"; image source: Pro Shots

Daley Blind staat in de belangstelling van Atlético Madrid. Dat weet het Spaanse Marca te vermelden. De Madrilenen willen de verdedigng verstekken na het vertrek van Diego Godin en Lucas Hernandez. Eerste keuze voor Atlético is Spaans international Mario Hermoso. Mocht het niet lukken om de verdediger over te nemen van Espanyol komt Blind in beeld.

Atlético zou de verdediger van Ajax echter niet definitief willen overnemen. In het geval Hermoso niet gekocht kan worden, zou het Blind voor een seizoen willen huren. Hermoso heeft nog maar een contract voor een jaar bij Espanyol en hij zou over een jaar dan transfervrij ingelijfd kunnen worden. Vooralsnog wil Espanyol echter niet meewerken aan een transfer.

Naast Blind zou ook Nicolás Otamendi van Manchester City in beeld zijn om voor een jaar naar Madrid te vertrekken. Trainer Diego Simeone zou een voorkeur hebben voor Otamendi, maar zijn komst zou een stuk lastiger zijn vanwege het salaris dat hij momenteel ontvangt.

Of Blind open staat voor een tijdelijk vertrek is onduidelijk. De Telegraaf meldt dat de verdediger een jaar geleden met directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft afgesproken minstens twee jaar in Amsterdam te blijven.

Meer op Marca.com




Tags

blind atletico madrid espanyol hermoso diego otamendi godin hernandez ingelijfd lucas marca overmars simeone telegraaf verdedigng verstekken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Vreemd bericht dit.
Een speler verhuren doe je als hij geen basisplaats heeft of om ervaring te laten opdoen.
Beide gaan voor Blind niet op.
+4/-0

4 jaar geleden
Blind heeft andere zaken aan z'n hoofd de komende 9 maanden..... die gaat nu even niet verhuizen.
+1/-0

4 jaar geleden
Hahah wat wordt er deze maanden toch af en toe een onzin verkondigd. Denk dat Atletico zelf ook wel door heeft dat Ajax een zeer gewaardeerde basisspeler niet gaat verhuren
+2/-0

4 jaar geleden
Hahaha. Bij Football Manager zou je na deze aanvraagt genegeerd worden door de club. Mogelijk voor eeuwig.
+2/-0

4 jaar geleden
Zal allemaal vast wel, maar lijkt me niet logisch dat Ajax een van de sterkhouders gaat verhuren.. Wat schiet de club ermee op? Juist, helemaal niets. Zulke nieuwberichten mogen wat mij betreft gelijk de prullenbak in.
+1/-0

4 jaar geleden
Als er iemand symbool voor ons aller Ajax staat en ook nog clubliefde heeft is het Daley Blind wel. En ik schat zo in dat Blind senior zal zeggen: Niet doen.
Ha! Atletico! Next!
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht