Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag verlengt contract bij Ajax tot 2022

20 juni 2019 12:57 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag verlengt contract bij Ajax tot 2022; image source: Pro Shots

Erik ten Hag heeft zijn contract bij Ajax verlengd. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. De hoofdtrainer ligt nu tot 2022 vast in Amsterdam. Zijn oorspronkelijke verbintenis zou over een jaar aflopen. Afgelopen seizoen ontving hij nog de Rinus Michels Award als beste trainer van de Eredivisie.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is blij dat Ten Hag langer bij de club actief zal zijn. "We zien de komende jaren met veel vertrouwen tegemoet. Ik denk dat het goed is voor Ajax dat de trainer na zo’n succesvol seizoen ook de komende jaren hier actief is. We willen graag doorbouwen", aldus Overmars. "Dat zal niet eenvoudig zijn, want er zullen natuurlijk een aantal bepalende spelers vertrekken, maar we hopen het goed op te vangen. Erik moet er weer een team van zien te maken. Dat is hem wel toevertrouwd."

Ten Hag zelf is ook heel blij met zijn nieuwe contract. "We hebben een fantastisch jaar gehad en willen dit nu verder uitbouwen. De club verder vooruit helpen. De resultaten die we tot dusver hebben behaald waren fantastisch. Het zal een hell of a job zijn om dat te herhalen. Maar we zullen onze doelen weer gaan stellen en opnieuw voor resultaten gaan", zo geeft hij aan. "De samenwerking is heel prettig, op alle niveaus binnen de club. De stijl van voetballen past bij Ajax, maar ook bij mij. Ook de wisselwerking met het publiek kan ik enorm waarderen."

Meer op Ajax.nl




Tags

hag overmars award bepalende doorbouwen eredivisie hell herhalen job michels niveaus rinus stijl toevertrouwd wisselwerking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Topnieuws! Je moet er toch niet aan denken dat je straks weer opnieuw moest beginnen met een andere trainer. Continuïteit in de technische staf is belangrijk na zo'n droomseizoen
+3/-1

4 jaar geleden
Ik moet eerlijk toegeven dat ik eerst sceptisch was .. maar je kan niet anders concluderen dat het een super goede trainer is. Natuurlijk heeft hij de selectie meegehad maar dan moet je er ook nog een team van maken.

Ben erg benieuwd naar aankomend seizoen!
+4/-1

 
4 jaar geleden
Ook ik was sceptisch maar het lijkt dat hij ongemerkt wel degelijk naar de kritiek rond zijn persoon geluisterd heeft en er van leert.
Hij ontwikkeld zich.
In bepaalde zaken (Younes, v d Beek, Neres) heeft hij op menselijk gebied fouten gemaakt.
Hopelijk heeft hij daar ook van geleerd.
+2/-1

4 jaar geleden
HIERVOOR MOGEN ZE ME WAKKER MAKEN.
Ajax heeft geleerd, Ten Hag heeft geleerd.
Het was al bekend dat Ten Hag een team kan smeden, plezier in het spelletje kan brengen, spelers beter maakt, een voetbalvisie heeft die perfect bij Ajax past heeft en de spelers voor elkaar weet te laten werken. Zijn oog voor talent en afstand doen van oudere spelers mag nog aan geschaafd worden.
Dat komt echter goed met al het talent wat hij om zich heen heeft ontwikkelt dat zich vanzelf zodat de doorstroming ook steeds meer verantwoord zal zijn. Gefeliciteerd Ajax, gefeliciteerd Erik ten Hag. Dit geeft veel vertrouwen voor de komende jaren. Ten Hag lijkt me geen coach Twentse nuchterheid, die zijn contract niet serieus neemt.
+4/-1

4 jaar geleden
Ik was in het begin erg negatief. Gelukkig heeft Ten Hag mij de mond gesnoerd. Zijn echte uitdaging is komend seizoen. Mooi nieuws !!
+4/-1

Mooi! Dat is dus nog 3x de dubbel tot 2022.
En uiteraard Europa nog een paar keer gruwelijk laten beven.
+3/-1

4 jaar geleden
Mooi, hij toont karakter. Ik werd ontzettend moe van alle analisten/journalisten/nieuwsbladen die hem naar het buitenland probeerden te praten. Met deze beslissing toont hij aan een trainer te zijn met hart voor de zaak. Hopelijk kunnen we ook komend seizoen knallen.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal