Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Daley Sinkgraven tekent bij Bayer Leverkusen

17 juni 2019 17:21 - Twitter Soccer Vision
Foto: Pro Shots

Officieel: Daley Sinkgraven tekent bij Bayer Leverkusen; image source: Pro Shots

Daley Sinkgraven zal de overstap gaan maken naar Bayer Leverkusen. Het management van de speler heeft bevestigd dat Sinkgraven een contract voor vier jaar heeft getekend bij de nummer vier van Duitsland. Sinkgraven had nog een contract voor een jaar in Amsterdam. De Telegraaf meldt dat Ajax bijna vijf miljoen euro voor hem zal ontvangen.

Sinkgraven werd in januari 2015 overgenomen van sc Heerenveen. Mede vanwege enkele blessures kwam hij maar tot 86 officiële wedstrijden in het eerste elftal. Volgens de cijfers van Transfermarkt.com heeft de tot linksback omgeturnde middenvelder liefst 101 wedstrijden gemist vanwege blessures.


Tags

sinkgraven bayer leverkusen duitsland heerenveen omgeturnde transfermarkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Goede club voor hem, goede prijs voor Ajax.
Daley bedankt en veel succes in de Bundesliga!
5 maanden geleden
Die gaat het nooit redden in Duitsland vrees ik. Hoop dat ik er naast zit. Succes in ieder geval.
5 maanden geleden
Ik wens deze jongen heel veel succes en ik ben ervan overtuigd dat hij zich kan ontwikkelen tot een topspeler op het middenveld, maar dan moet hij wel eindelijk eens fit blijven.
5 maanden geleden
Ontzettend jammer dat hij vertrekt. Technisch de meest begaafde speler die we hadden. Enige probleem was zijn blessuregevoeligheid. Als hij fit blijft een uitstekende speler.
5 maanden geleden
Snelle jongen en technisch prima, alleen weinig overzicht en zwak in het positiespel. Drive genoeg, maar geen Ajax materiaal. Succes in Duitsland!
 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Met respect je vergeet één feit: Hij werd niet gehaald voor de backplaats. Dat lijkt me een plaats voor bijtertjes. Dat is geen kwaliteit van Daley. Maar toch technisch een vaardige speler misschien een iets teveel keurige voetballer. Neem maar van mij aan dat Bos wel weet wat zijn capaciteiten zijn. Prima teamspeler het ga je goed Daley. En bedankt!

Laatste nieuws
Tagcloud

ado beek blind eredivisie feyenoord fier gouden hag jong keijzer knicks koen liam lidus marcel marokko neres nets onzin oranje pele podcast promes renemar serie siem spelbos tadic thomas york