Transparent
Inloggen
Sluiten

'Matthijs de Ligt definitief niet naar Barcelona'

13 juni 2019 21:35 - Twitter Alfredo Martínez
Foto: Pro Shots

"Matthijs de Ligt definitief niet naar Barcelona"; image source: Pro Shots

Matthijs de Ligt zal definitief niet naar Barcelona vertrekken. Dat weet de Spaanse journalist Alfredo Martínez te melden via Twitter. De aanvoerder van Ajax zou zich niet onbetwistbaar voelen bij de Spaanse kampioen. De beslissing van De Ligt is niet alleen een financiële. De verdediger heeft ook het gevoel dat hij zich bij een andere club beter kan ontwikkelen.


Tags

barcelona aanvoerder alfredo martinez onbetwistbaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Lijkt mij gelul ,lijkt mij niet dat Matthijs dat gezegd hebt,als je eigen ergens kan ontwikkelen dan is het bij Barcelona wel.
Mooie competitie ,moet elke week op de top van je kunnen voetballen, net als tegen Ajax,doet elke ploeg er toch een schepje bovenop als ze tegen Ajax/Barcelona spelen.Wedstrijden worden ook overal ter wereld uitgezonden, ik zou het in ieder geval meer dan jammer vinden dat Matthijs en Frenkie niet samen te bewonderen zullen zijn.
5 maanden geleden
Tja, maar als je bij Barça geen basisplaats gegarandeerd wordt en bij Juve of PSG wel... En is die Spaanse competitie nou zoveel beter dan de Franse? Real, Atletico, Barça, basta.
5 maanden geleden
Gebrek aan speeltijd bij Barca. Hij moet gewoon elke week in de basis staan om zich verder te ontwikkelen, simpel.
5 maanden geleden
Denk dat de title moet zijn: "Raiola kan niet genoeg vangen van Barcelona". Het is natuurlijk ook idioot dat iemand van 19 jaar die net 2-3 jaar komt kijken een salaris van zo'n 1.5 miljoen PER maand geboden krijgt. Dat is ongeveer 0.5 Messi per jaar.
 
5 maanden geleden
Bizar eigenlijk, hoeveel zou Raiola nu verdiend hebben in zijn carierre. Je zou denken dat hij zijn geld niet meer kan opmaken inmiddels en dat andere zaken (het echte voetbalbelang van jouw spelers) belangrijker dan geld worden.
5 maanden geleden
Tja, zouden ze het echt zo hard willen spelen om de prijs nog meer op te drijven?
5 maanden geleden
We worden nu al weken beziggehouden met dit soort wisselende nieuwsberichten met telkens een dubieuze bron. Ik wacht nog op een bericht waarin staat '...dat zei Gerrit de Vries gisteravond in de kroeg'.
5 maanden geleden
Het zal mij een zorg wezen waar die heen gaat als hij persee bij Ajax weg moet. De hoogste bieder mag hem hebben.
5 maanden geleden
Wat een lulverhaal dit. Als het nou echt daarom gaat moet ie gewoon nog een jaar bij Ajax blijven
Gegarandeerd elke wedstrijd basis, en gegarandeerde ontwikkeling met EL of CL, NL elftal.
Dus het wordt gewoon die Franse schijtclub en die rioolrat pakt zijn 14,3 miljoen. Gadverdamme wat wordt ik hier ontoepasselijk van.
5 maanden geleden
Geen Barca?
Dan zou ik ook niet naar PSG gaan dat is toch geen club maar een gekocht theekransje.
Ga naar Duitsland of Engeland maar eerst nog 1 seizoen bij ons;-)
 
5 maanden geleden
Blijven De Ligt. Volgend jaar wil iedereen je nog steeds. Daarnaast maak je nog teveel fouten. Zie tegen Engeland bijvoorbeeld of tegen Bayern en Tottenham. Beter bij Ajax blijven als captain en een Europese prijs winnen CL of Uefa cup. Men vergeet dat De ligt in het veld stond toen we in de tweede helft drie goals tegen kregen van Moura. Zo goed is hij dus niet. Hij is nog geen Ramos, Maldini, Cannavaro. Die overkomen dat niet. Blijven dus. In het buitenland wordt je heel snel kapot gemaakt. Vraag maar aan Patrick Kluivert (Ac Milaan), Kishna, Davids, Bergkamp, Ronald de Boer en nog duizenden spelers die werden gehaald door de zogenaamde koop clubs. Je zit zo op de tribune ondanks je prijskaartje. Frenkie de Jong is super goed. Maar scoort te weinig. Let maar op straks, hij gaat het moeilijk krijgen bij Barcelona als hij niet steeds een 8 speelt.

Laatste nieuws
Tagcloud

ado beek blind eredivisie feyenoord fier gouden hag jong keijzer knicks koen liam lidus marcel marokko neres nets onzin oranje pele podcast promes renemar serie siem spelbos tadic thomas york