Transparent
Inloggen
Sluiten

'Daley Sinkgraven geeft ja-woord aan Bayer Leverkusen'

13 juni 2019 08:27 - Bild
Foto: Pro Shots

"Daley Sinkgraven geeft ja-woord aan Bayer Leverkusen"; image source: Pro Shots

Volgens Bild heeft Daley Sinkgraven zijn ja-woord gegeven aan Bayer Leverkusen. De transfer van de tot linksback omgeturnde middenvelder zou in de komende dagen al afgerond kunnen worden. Volgens het medium zou hij bijna vijf miljoen euro moeten kosten. Sinkgraven heeft nog een contract voor een jaar bij Ajax.

Indien de transfer rondkomt, zal het voor Sinkgraven een heriniging zijn met Peter Bosz. Twee seizoenen geleden wist hij bij Ajax onder Bosz als linksback een basisplaats te veroveren.

Meer op Bild




Tags

sinkgraven bayer leverkusen bosz bild heriniging omgeturnde rondkomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Dit lijkt mij een prima oplossing voor iedereen.
Ajax kan doorselecteren en vangt tevens nog een leuk bedrag.
Daley kan voor zijn kans gaan bij toch een serieuze club in een grote competities, dat de trainer waar hij eerder mee gewerkt heeft hier achter zit is voor hem natuurlijk erg positief.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ja eens, voor hem is dit misschien wel een verstandige keuze. Maar ik zie in hem toch wel dat hij echt wel kan voetballen. Wens hem succes!
+1/-0

4 jaar geleden
Jammer, ik vind Daley een uitstekende voetballer. Lijkt in veel opzichten op Nico, maar die is meedogenlozer dan Daley. Naar de Bundesliga is natuurlijk prachtig voor hem.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik vind het jammer, maar helaas is het voor alle partijen niet geworden wat er van verwacht werd. Ajax is als club sneller gegroeid dan Daley als speler. Dit komt grotendeels door pech, maar helaas is dat realiteit. Hopelijk blijft hij blessure vrij en kan hij bij Bosz alsnog opbloeien.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal