Transparent
Inloggen
Sluiten

'Clubleiding Barcelona woedend op Matthijs de Ligt'

12 juni 2019 16:41 - Sport
Foto: Pro Shots

"Clubleiding Barcelona woedend op Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Sport is de clubleiding van Barcelona woedend over de handelswijze van Matthijs de Ligt. De Spanjaarden zijn al maanden bezig om de verdediger van Ajax vast te leggen, maar de club voelt zich aan het lijntje gehouden. Er is al meer dan een week geen contact geweest met het kamp van De Ligt en Barcelona gaat er van uit dat hij bij Juventus of Paris Saint-Germain zal tekenen.

In tegenstelling tot de andere clubs heeft Barcelona wel al een akkoord bereikt met Ajax over de transfersom. De club heeft zaakwaarnemer Mino Raiola al laten weten dat het de eerder gedane aanbieding niet zal verhogen. De directie van Barcelona is er van overtuigd dat als De Ligt voor Barça had willen spelen de transfer al lang afgerond had kunnen zijn.

Meer op Sport




Tags

barcelona juventus raiola verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ga maar lekker woedend zijn en verder met geld smijten voor middelmaat, maar dokken voor kwaliteit, ho maar. Wat is Barça toch een arrogante kutclub geworden.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Ze maken een betere kans als ze Valverde dumpen en verjongen. Pique verdient geen basisplaats op basis vasn zijn prestaties afgelopen seizoen.
+1/-0

4 jaar geleden
Hier is een leuk idee voor onze Catalaanse vrienden: stop die 70 miljoen eens in jullie ooit zo befaamde jeugdopleiding. Dan hebben jullie in de toekomst dit probleem ook niet meer.
+2/-0

4 jaar geleden
Haha hoort ze janken bij Barça. En ondertussen voor een dubbeltje op de 1e rij willen zitten. PSG gaat gewoon 90 miljoen Betalen en de Ligt 15 miljoen per jaar. Iedereen blij( weg gaat die toch)
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hmm salaris, met bonus, komt op 21 miljoen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik vraag me oprecht af wie de beslissing gaat nemen. Mathijs zelf of toch Raiola
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Uiteindelijk beslist de speler. Natuurlijk zal Raiola er een flinke invloed op hebben, maar daarvoor is hij aangenomen door De Ligt, om er een voor hem zo mooi mogelijk deal uit te slepen.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Een zo mooi mogelijke deal voor Mathijs of Raiola dat is t nu net
+1/-0

4 jaar geleden
Tja...hoe het echt allemaal zit en gegaan is gaan we toch nooit weten, en dat ie wegging wisten we toch al. Dus dan maar voor zoveel mogelijk knaken..!
+2/-1

4 jaar geleden
Akkoord met Ajax, ja. Ik lees niet: akkoord met De Ligt.
+1/-0

4 jaar geleden
Er is onduidelijkheid over wie de coach zal zijn en er is geen garantie op een basisplaats. Een basisplaats is belangrijk als international. PSG geeft die garantie wel. PSG is ook geen verkeerd team... en het salaris ook niet.
+1/-0

4 jaar geleden
Barca moet dan niet boos zijn op de Ligt, maar op rioolrat.
Die veroorzaakt altijd en overal ellende met zijn manier van 'zaken doen'
Maar, de oorzaak ligt natuurlijk ook een beetje bij Barca zelf. Als zij namelijk wél bereidt waren geweest die 14 miljoen voor rioolratta te betalen was alles vóór de CL finale al rond geweest.
Nou vind ik wel dat Barca een uitermate goed statement heeft afgegeven door dit absurde bedrag aan een zaak waarnemertje niet te betalen.
Maar ja, daar lopen ze wel de komst van de beste verdediger van heel Europa door mis.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos