Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik hoef niet per se naar Ajax'

3 juni 2019 10:38 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn: "Ik hoef niet per se naar Ajax"; image source: Pro Shots

Steven Bergwijn wordt in gesprek met de NOS gevraagd of hij graag naar Ajax wil vertrekken. "Ik hoef niet per se weg bij PSV en het hoeft ook niet per se Ajax te zijn. Ik moet gewoon kijken naar wat het beste is voor mij en wat het beste is voor mijn ontwikkeling. Daar zal ik naar kijken", aldus Bergwijn. "Ik weet niet of het Ajax kan zijn. Daar moet ik over nadenken. Ajax heeft het goed gedaan dit jaar, maar dat is geen garantie voor volgend jaar. Je weet niet wie er gaan en wie er blijven. Ik moet gewoon rustig kijken en kijken naar wat het beste voor mij is. Ik houd alle opties open."

De aanvaller van PSV wordt ook regelmatig gedold op het trainingskamp van het Nederlands elftal. "Er worden zeker wel grapjes gemaakt, maar ik blijf daar redelijk nuchter in", zo geeft hij aan. "Donny is toch wel de grootste plaaggeest. Hem hoor ik wel vaak. Maar hij is een goede gozer."

Meer op NOS.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn garantie gedold grapjes nos nuchter plaaggeest trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Die komt gewoon. Ik voel een arbitragezaak aankomen en een grote calimerorel in Eindhoven. PSV is van mening dat het ongepast is om bij de concurrent te shoppen bla bla bla... maar wel met Berghuis praten. Maar of Fey nou een concurrent is dat is natuurlijk een een ander punt:)
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Psv heeft nooit anders gedaan met Gullit, Nielsen, Koeman, Vanenburg etc. (en daarbij van Basten en Rijkaard benaderd).
Oud voorzitter Jacques Ruts van psv heeft letterlijk toegegeven graag bij de concurrentie te kopen niet om er zelf sterker van te worden maar om de concurrentie te verzwakken.
Nu de grote inkomsten niet meer in Eindhoven liggen maar in Amsterdam gaan de calimero's janken.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik vind niet dat wij PSV moeten sponsoren met een bedrag van tientallen miljoenen euro's, ze moeten financieel ver achterop blijven.
+6/-0

 
4 jaar geleden
Eens! Dat we zoveel geld hebben wil niet zeggen dat we mee moeten gaan smijten, en dan vooral niet naar een directe concurrent. Pomp er liever een deel van in salaris van de huidige spelers om ze langer te behouden.
+2/-0

Als je een beetje tussen de regels leest dan zegt hij, het maakt me eigenlijk niet zoveel uit waar ik volgend seizoen speelt als het maar niet bij Psv is.
+5/-0

4 jaar geleden
Een speler die het niet uitmaakt waar hij speelt hoeft van mij helemaal niet te komen. Iemand moet echt voor AJAX kiezen, voor de club. Zoals Tadic vorig jaar.
30 Miljoen is sowieso veel te veel. Voor dat geld zijn er betere spelers te krijgen.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Hij komt niet! Zaakwaarnemer wil dat hij naar t buitenland gaat. En ik denk dat PSV dat maar wat graag wil. Dat t Bergwijn niet uitmaakt zegt ook heel veel.
+1/-0

4 jaar geleden
Van mij hoef je ook niet per se te komen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos