Transparent
Inloggen
Sluiten

Naci Ünüvar tekent eerste contract bij Ajax

23 mei 2019 20:58 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Naci Ünüvar tekent eerste contract bij Ajax; image source: Pro Shots

Naci Ünüvar heeft zijn eerste profcontract bij Ajax getekend. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. Het contract van de talentvolle middenvelder zal in gaan op 1 juli van dit jaar en een looptijd hebben van drie seizoenen. Sinds 2011 speelt de 15-jarige Ünüvar al in de jeugdopleiding van Ajax.

Meer op Ajax.nl




Tags

unuvar profcontract

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Iedereen is erg lovend over de talenten van Naci. Hopelijk gaat hij deze verwachtingen waarmaken en een dragende speler worden in Ajax 1. Ik laat me verrassen. Naci, gefeliciteerd en ga zo door en blijf met beide benen op de grond staan.
+2/-0

4 jaar geleden
Gefeliciteerd Naci en ik hoop dat je mag scoren bij je debuut!
+1/-0

4 jaar geleden
Als hij niet te maken krijgt met fysieke tegenslagen wordt hij een wereldtopper. Ik heb zelden zo'n goede voetballer gezien op zijn leeftijd. Hopelijk groeit ie nog flink de komende jaren, al vind ik dat niet heel erg belangrijk als ik zie hoe technisch goed hij is, maar het zou mooi meegenomen zijn.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos