Transparent
Inloggen
Sluiten

Grads Fühler: 'Dit is wéér een prima aankoop van Ajax'

20 mei 2019 06:23 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Grads Fühler: "Dit is wéér een prima aankoop van Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens scout en Zuid-Amerika-kenner Grads Fühler heeft Ajax een uitstekende aankoop gedaan. "Hij is voetballend een betere en slimmere versie van Nicolas Tagliafico", aldus Fühler in gesprek met De Telegraaf. "Zijn techniek, zijn passing. Ondanks zijn geringe lengte speelt hij in Argentinië ook weleens centrale verdediger. Ik vind het een heel goede keuze van Ajax, omdat hij al twee, drie jaar écht top is in de Argentijnse competitie."

Fühler gaat verder: "Maar vooral omdat hij alle tijd krijgt om te acclimatiseren in Amsterdam. Tagliafico blijft immers nog een jaar. Net als Nico heeft Lisandro een drang naar voren. Alleen oogt het bij Tagliafico feller en agressiever, omdat dat zijn stijl is. Daar moet hij het van hebben. Dat gif miste Ajax, dus is die aankoop ook een prima match geweest."

Volgens de scout is Martínez meer te vergeleken met een andere voormalig verdediger van Ajax. "Nico werd weleens vergeleken met Maxwell, maar daar deed je Maxwell mee tekort. Hij was een stilist pur sang, Tagliafico meer een bijter. Maar Martinez heeft wel veel weg van Maxwell", zo geeft hij aan. "Marc Overmars heeft al genoeg complimenten gekregen, maar dit is wéér een prima aankoop van Ajax. Als de bedragen die ik lees kloppen, vind ik het een reële prijs. En in deze tijd is het voor een 21-jarige Argentijn die al een interland speelde zelfs heel goedkoop, denk ik."




Tags

fuhler tagliafico grads maxwell martinez acclimatiseren agressiever amerika argentinie bijter drang feller kenner match oogt overmars passing pur sang slimmere stijl stilist telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hopelijk beter dan Magellan... die hebben we nog weinig gezien...
+2/-0

4 jaar geleden
Magallan heeft tijd nodig om te wennen denk ik, hopelijk staat hij er komend seizoen wel.. Deze Martinez klinkt als een goede aankoop
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Precies. Neres had ook tijd nodig. En vergeet niet dat veel van deze jongens nog jong zijn. Die spelen nog minder constant dan iemand van 28, 29 jaar. Daarbij zal je de Ligt maar voor je hebben. Die speel je ook niet 1, 2, 3 uit de basis ;-)
+1/-0

4 jaar geleden
MalleJan gaat nooit iets worden. Dat zie je aan alles. Maar goed, één foutje betekent niet dat de scouting volledig niet deugt. Dit klinkt in elk geval al weer goed.
+2/-4

 
4 jaar geleden
Aan wat zie je dat dan allemaal ? Hij heeft amper nog gespeeld ?
+3/-0

4 jaar geleden
Goed werk Marc,en de scout in Argentinie natuurlijk!!
Als Magallan het goed gaat doen (wat te hopen is!) is het meegenomen, anders krijg je echt je geld wel weer teruggaat je ervoor gegeven hebt.
Ik hoop dat er snel wat duidelijkheid komt, wie er blijven en gaan, moet allemaal niet te lang duren, ik heb het idee dat die gasten eerst op vakantie gaan/zijn en dat er dan onderhandelingen komen, de zaakwaarnemers zijn nu wel vol gas bezig, ik heb een hele stille hoop dat het bij de Jong blijft!!??
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal