Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech beste speler bij VI, Erik ten Hag beste trainer van afgelopen seizoen

17 mei 2019 09:58 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Hakim Ziyech beste speler bij VI, Erik ten Hag beste trainer van afgelopen seizoen; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is Hakim Ziyech de beste speler van de Eredivisie van afgelopen seizoen. De creatieve aanvaller van Ajax kreeg uiteindelijk het hoogste gemiddelde cijfer van alle spelers in de Eredivisie. Met name door zijn uitstekende spel van de laatste weken wist hij PSV'er Luuk de Jong net voor te blijven. Matthijs de Ligt is op een derde plaats geëindigd.

Erik ten Hag is volgens VI verkozen tot de beste trainer van afgelopen seizoen. Hij bleef met een flinke voorsprong de overige trainers voor. Ten Hag haalde een gemiddelde van 6,63. PSV-trainer Mark van Bommel eindigde op een tweede plaats met een gemiddelde van 6,51. De derde plaats gaat naar John van den Brom (AZ) en Dick Lukkien (FC Emmen). Beide trainers eindigden op een gemiddelde van 6,28.

Meer op Voetbal International




Tags

hag ziyech eredivisie bommel brom emmen jong lukkien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dat een koppende houthakker zo lang op 1 stond zegt genoeg over de manier van beoordelen. Ziyech haalde hem pas na de laatste speelronde in.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat de Jong zo lang op een stond is inderdaad vreemd. Scoorde weliswaar veel maar het spel van Tadic die net zo vaak scoorde was toch echt van een ander nivo. Gelukkig deed de eindsprint van Hakim de Jong nog de das om.
Dat ten Hag de titel wint komt door zijn prijzen want die maakte toch echt ook best wel veel fouten dit jaar. Hopelijk blijft hij daar van leren en maakt hij die fouten niet meer volgend jaar. Marc heeft al weer twee goede aankopen gedaan en daar komen echt nog wel een derde en vierde bij. Hopelijk blijft Hakim want die is echt heel erg moeilijk te vervangen. V/d Beek is goed maar net als toen Klaassen weg ging is dat op te vangen.Een middenveld Blind, Maric en Tadic of Hakim met Schone in een Huntelaar rol is meer dan goed.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik hoop het zelfde als Flamengo, dat Overmars dit team bij elkaar kan houden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal