Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin van der Sar: 'We denken dan allemaal aan die kleine man die altijd nummer 34 droeg'

14 mei 2019 09:54 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Edwin van der Sar: "We denken dan allemaal aan die kleine man die altijd nummer 34 droeg"; image source: Pro Shots

In zijn column in De Telegraaf geeft algemeen directeur Edwin van der Sar aan uit te kijken naar het veroveren van de 34e landstitel in Doetinchem. Aan wie die titel opgedragen zal worden, is ook meteen duidelijk. "Op het moment dat dit gebeurt, denken we bij Ajax allemaal aan de kleine man die in de A-selectie altijd nummer 34 droeg en er helaas niet bij is", aldus Van der Sar.

De teleurstelling van de uitschakeling in de Champions League is groot binnen de club, maar volgens Van der Sar moest iedereen wel doorschakelen. "Daarom heb ik in de kleedkamer gezegd dat we zo’n fantastisch seizoen wel moeten bekronen. Je moet de schaal nu pakken om het seizoen mooi af te maken", zo geeft hij aan. "De gretigheid en de ambitie die de spelers zondag toonden, laat zien dat ze inderdaad met een prijs willen afsluiten. In Doetinchem wil Ajax de 34e titel veroveren, waar we die drie jaar terug al hadden moeten halen."




Tags

sar doetinchem titel column gretigheid landstitel telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dat beeld van Appie op de grond liggend blijft op het netvlies staan. Mooi dat er na 2 jaar nog veel aandacht voor is. En woensdag de 34e voor onze nr 34!!
+5/-0

4 jaar geleden
Dat beeld van Appie staat me nog steeds bij. Mooi dat het aan hem word opgedragen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid