Transparent
Inloggen
Sluiten

Huldigiging Ajax donderdagmiddag op Museumplein

13 mei 2019 09:13 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Huldigiging Ajax donderdagmiddag op Museumplein; image source: Pro Shots

Ajax zal donderdag vanaf 16:00 uur gehuldigd gaan worden op het Museumplein. Dat weet De Telegraaf te melden. Helemaal officieel is de 34e landstitel nog niet, maar het verschil qua doelsaldo is zo enorm dat dit nooit meer weggegeven zal gaan worden. Woensdagavond zal de ploeg van Erik ten Hag in Doetinchem daadwerkelijk de kampioensschaal gaan ontvangen.

De gemeente Amsterdam liet tegenover De Telegraaf weten dat de voorbereiding voor de huldiging op maandag al beginnen. "De Amsterdamse driehoek, burgemeester, hoofdofficier van justitie en politiechef, hecht aan een feestelijke huldiging voor alle supporters van Ajax, maar zeker ook aan een veilig verloop", zo luidt de reactie. "Hoewel het pas woensdag definitief duidelijk is of Ajax het landskampioenschap verovert, is het noodzakelijk om op maandag te starten met de voorbereidingen in verband met de openbare orde en veiligheid."

Meer op De Telegraaf




Tags

museumplein huldigiging huldiging telegraaf doetinchem driehoek feestelijke gemeente hag hoofdofficier justitie kampioensschaal landskampioenschap landstitel politiechef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat een k*t tijd... Halsema weer heh...
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
De huldiging is speciaal vastgesteld op donderdag 16 uur door Halsema en consorten zodat er minder mensen op af komen om de stroom mensen beter in bedwang te houden. Waarschijnlijk kunnen een heleboel mensen nu niet komen vanwege deze gestoorde tijd. Kotsmisselijk wordt ik van onze burgemeester. Heeft ze eigenlijk al iets goed gedaan? Ik kan alleen maar slechte maatregelen opnoemen om Amsterdam kapot te maken.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Precies dit. Het is echt een achterlijk takkenwijf die totaal ongeschikt is als burgemeester. Maar goed Amsterdam wilde GroenLinks en nu zullen ze het weten ook. Over 10 jaar alleen nog bakfietsen en Tesla's in het centrum.
+1/-0

4 jaar geleden
Slaat toch nergens op? Waarom niet lekker op zondag?
+2/-1

4 jaar geleden
Lachwekkend. Mag hopen dat er 150.000 man op afkomen!
+2/-0

4 jaar geleden
Bakfietsen “kutje cola” heeft het verstandelijk vermogen van een doperwt. En nog veel minder fatsoen dan dat. Ook lekker voor de economie dit. Ik voel namelijk een griep epidemie komen komende donderdag.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos