Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Dit is wel gespeeld denk ik'

12 mei 2019 21:55

In gesprek met Fox Sports was Matthijs de Ligt blij dat Ajax nu officieus kampioen van Nederland is. "Het is lastig om te zien hoe ver je kan gaan met vieren. Als we gewoon ons ding doen kan het ons niet meer ontglippen", aldus De Ligt. "Het is officieus, dus je moet oppassen met wat je doet. Maar dit is wel gespeeld denk ik. We hadden het nog wel meer kunnen vieren."

Tijdens de wedstrijd had de aanvoerder al door dat PSV op achterstand stond. "Ik wist natuurlijk niet hoe het geëindigd was. We speelden zelf ook een wedstrijd", zo gaf hij aan. "Maar toen ik zag dat de laatste minuut bezig was en het stond nog steeds 1-0 werd het heel spannend."

Ajax kwam tegen FC Utrecht nog wel op achterstand. "Het was een lange bal. Ik kop de bal niet goed weg. Die linksbuiten komt aan de bal en die schiet dan vanuit een moeilijke hoek in de verre hoek", zei hij daarover. "Daarna leek het alsof een stier op een rode lap afliep. Soms tot het extreme aan toe. Maar dat heb je nodig in dit soort wedstrijden en daardoor win je met 4-1."




Tags

officieus fox lap linksbuiten nederland ontglippen stier utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor