Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mino Raiola vertraagt transfer Matthijs de Ligt naar Barcelona'

10 mei 2019 09:23 - Marca.com
Foto: Pro Shots

"Mino Raiola vertraagt transfer Matthijs de Ligt naar Barcelona"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Marca zorgt zaakwaarnemer Mino Raiola er voor dat de transfer van Matthijs de Ligt naar Barcelona nog niet is afgerond. Volgens het medium hebben de clubs al een akkoord bereikt over een transfersom van 70 miljoen euro, maar Raiola zou liefst twintig procent van dat transferbedrag als commissie willen hebben, een percentage wat Ajax absoluut niet wil betalen.

Raiola hoopt daarom dat er een club komt die meer wil betalen voor De Ligt, zodat hij het bedrag kan ontvangen wat hij zelf voor ogen heeft. Ajax hoopt juist dat de transfer van De Ligt zo snel mogelijk is afgerond zodat de transfersom gebruikt kan worden om te investeren voor volgend seizoen.

Meer op Marca.com




Tags

raiola barcelona vertraagt marca transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Lijkt mij dat de Ligt zelf bepaalt waar hij gaat spelen en niet Raiola.
Hij kan wel met een zandbak club aankomen die het dubbele betaald maar de Ligt bepaalt toch waar hij speelt?
Het valt me ook een beetje tegen dat zo'n verstandige jongen uit een prima milieu die de clubs voor het uitkiezen heeft iemand met zo'n reputatie in de hand neemt.
+3/-0

4 jaar geleden
Mathijs Mathijs. Eten stop je in je mond. Slapen doe je in je bed en afval hoort in de vuilnisbak. Lozen deze man. Het geld zal evengoed in hele grote ladingen bij je binnen komen. Deze Riola wil ten koste van jouw cluppie schandalige bedragen verdienen en is ondertussen door de hele voetbalwereld wel uitgekotst. Ze blijven wel werken met hem omdat hij toppers zoals jij onder contract heeft. Tenminste...... in Italie mag hij voorlopig ook al drie maanden niet meer werken. Wees verstandig Mathijs en neem een andere zaakwwaarnemer. Deze wil nog veel meer verdienen als jij. Zijn 20% is alleen aan jou al 14 miljoen en hij heeft veel meer spelers onder contract waar hij vele miljoenen aan verdient door clubs uit te zuigen door vooral bizarre percentages voor zichzelf te eisen. Te zot voor woorden dat Ajax 14 miljoen moet betalen voor het feit dat hij een van onze topspelers ergens anders onderbrengt.
+6/-0

4 jaar geleden
Echt belachelijk, wanneer komt er nou eens een regel dat de zaakwaarnemer betaald moet worden door de speler en door de speler alleen. Moet je kijken hoe snel zo’n knakker zonder werk zit.
+6/-0

4 jaar geleden
Neem de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong. Gun het hem meer dan deze vetter wordende vetklep.
+5/-0

4 jaar geleden
En die Raiola krijgt het nog voor elkaar ook. Zo geslepen deze man. Spelers worden miljonair door deze man, voor clubs een kwelling maar daar zal Raiola schijt aan hebben. 70 is m.i 30 te weing.
+1/-0

4 jaar geleden
De Ligt lijkt mij een hele intelligente en redelijke jongen. Waarom hij een zaakwaarnemer als Raiola heeft is mij daarom een raadsel. Zo'n kerel (met zulke belachelijke eisen) zal voor hem vooral een obstakel zijn. De Ligt is al het grootste talent van Europa, dus ook met een redelijkere zaakwaarnemer zal hij sowieso bij een topclub terecht komen.
+1/-0

4 jaar geleden
Dus volgens Marca kan Ajax pas investeren als het geld voor De Ligt binnen is?
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat was ook mijn eerste gedachte hahaha, Ajax zit erg krap ook...
+1/-0

4 jaar geleden
Wat zou ik graag zien dat de Ligt deze man aan de kant schuift. Hij heeft helemaal geen zaakwaarnemer nodig.
+1/-0

4 jaar geleden
Die Raiola heeft toch ook verplichtingen naar De Ligt toe ?
Heeft De Ligt dat niet laten vastleggen ?
+1/-0

4 jaar geleden
Zou er nog 1 iemand op deze planeet leven die deze dikke pad geen hartfalen toewenst?
+1/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, genoeg mensen met normen en waarden.

Zoiets zeg je toch niet? Al helemaal niet na wat Nouri heeft meegemaakt. Walgelijk.

-edit 2.0-

En ook jammer dat bovenstaande reactie nog niet verwijderd is. Haal dat rapporteerknopje dan maar weg.
+4/-1

4 jaar geleden
Marca schrijft wst om de pagina te vullen, en we nemen het meteen aan als waar.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Matthijs, potverdorie!

Gewoon..
Bij...
Ajax..

Blijven!

Marc Overmars is nu in de positie om FC Barcelona achtige salarissen te betalen en Ajax is nog altijd de mooiste club van de hele wereld dus waarom zou je in hemelsnaam weggaan?

Kom op man!
Blijven!
Al is het maar één seizoen..
+1/-0

4 jaar geleden
Kan die Raiola zich niet beter bezighouden met de ramadan?
+1/-0

4 jaar geleden
Het is voor een gewone fan niet te begrijpen dat een makelaar de voetbal markt kan beheersen, Ja de Ligt heeft hem zelf gekozen misschien wel met de gedachten mijn makelaar zorgt dat ik overal kan spelen. Ja dat is zeker waar, maar wat er nu staat te gebeuren heeft niets met spelen te maken. Jammer maar de maffia is alleen maar geschorst en nog niet uitgeroeid.
+1/-0

4 jaar geleden
Barry Hulshof kan de afronding overnemen, maar dan kan Mino naar zijn duiten fluiten! Reuze benieuwd welke constructie nu weer op tafel komt. Barca gaat niet uitstellen!
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos