Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Een ongelofelijk ongelukkig moment aan het eind kost ons de kop'

8 mei 2019 23:52

In gesprek met Veronica gaf Erik ten Hag aan de avond te omschrijven als 'wreed'. "We hebben een fantastische Europese cyclus gespeeld. We hebben ook in dit tweeluik fantastisch gespeeld. We waren er bijna. Dan is het ongelofelijk vervelend en zuur. Een diepe teleurstelling uiteraard", aldus Ten Hag. "Je kunt zeggen dat het een nachtmerrie is. De droom spat uiteen."

De teleurstelling in de kleedkamer is enorm. "Ik heb de spelers gezegd dat de woorden moeilijk te vinden waren. Het is wreed. Ze hadden het verdiend. Een ongelofelijk ongelukkig moment aan het eind kost ons de kop", zo gaf hij aan. "Ze moeten zich wel oprichten. Zondag wacht Utrecht. Vandaag en morgen kun je daar niet aan denken, maar uiteindelijk moeten ze zich oprichten en moeten we weer verder."




Tags

hag oprichten wreed nachtmerrie omschrijven spat utrecht veronica zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos