Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag genomineerd voor Rinus Michels Award

7 mei 2019 11:18 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag genomineerd voor Rinus Michels Award; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Erik ten Hag is genomineerd voor de Rinus Michels Award, de verkiezing tot beste trainer. Naast Ten Hag zijn ook Mark van Bommel, John van den Brom, Adrie Koster en Maurice Steijn genomineerd. Op vrijdag 17 mei zal bekend worden gemaakt welke trainer wordt uitgeroepen tot beste trainer van de Eredivisie van dit seizoen.

Daarnaast is Ajax genomineerd voor de beste jeugdopleiding. PSV en Sparta zijn in die categorie de andere genomineerden.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

hag award michels rinus adrie bommel brom eredivisie koster maurice sparta steijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Als Ten Hag dit niet wint, dan is de verkiezing corrupt :')
+3/-0

4 jaar geleden
Normaal gesproken kan hij dat niet meer ontlopen, of hij moet punten laten leggen. Maar van mijn mag hij die prijs winnen.
+2/-0

4 jaar geleden
Met alle respect, maar wat doet vB in dit lijstje?
+2/-0

 
4 jaar geleden
Best logisch toch? Debuterende trainer en dan beste seizoenstart ooit. Monsteraantal aan punten in een seizoen en hij staat gedeeld eerste in de competitie. Dus nominatie is logisch. Maar ten hag zou wel het meest logisch zijn.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Omdat hij PSV op z'n psv laat spelen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Als vB met dat team kampioen wordt is dat heel knap vandaar de uitverkiezing. Ik ben geen fan van ten Hag, want een goede trainer had 3 a 4 wedstrijden geleden al kampioen geweest en met dit team zou iedereen kampioen moeten worden. De prestatie in de Champions League is top, zowel voor de club en het Nederlandse voetbal.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Als Ten Hag geen goede trainer was speelde we morgen niet voor een finaleplaats in de CL.
+1/-0

 
4 jaar geleden
En speelden we geen aanvallend voetbal.. en hadden we niet meer dan 160 goals gemaakt dit seizoen.
+2/-0

4 jaar geleden
Zoals Valentijn zegt: Appeltje-Eitje ;-)
+1/-0

4 jaar geleden
Lijkt me een hele terechte winnaar :)
+1/-0

 
4 jaar geleden
Na zijn fout beleid tegen Tottenham valt hij nu af.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Absurd! Ben ik nou de enige hier die dit ziet? De grootste sukkel trainer had met deze spelers dezelfde resultaten behaald als Ten Hag en misschien zelfs al landskampioen geweest.Ten Hag is ronduit de zwakste schakel bij Ajax en is mede door opnieuw een enorme tactische blunder gisteravond schuldig aan, misschien wel het grootste debacle uit de geschiedenis van ons aller Ajax.
Hoe kun je nou beginnen met een spits die het hele seizoen nog geen bal geraakt heeft,en nog niet eens mee mag doen met Jong Ajax in mijn ogen. Daar door gooi je hele (succesvolle) spelconcept (Tadic in de spits) overhoop.Had Neres gewoon vervangen voor een andere speler die linksbuiten kan spelen en de rest van je systeem in tact gelaten. Sinkgraven is van origine een linksbuiten. De Wit kan daar spelen. Nee, de verklaring van Ten Hag was om de ruimtes achter het centrale duo van Spurs met Dolberg beter te bespelen. Of Aldewereld en Vertonghen ook maar één seconde van Dolberg onder de indruk zijn geweest. De naakte feiten zijn dat Ajax de wedstrijd begon met 10 man want Dolberg is geen moment in het spel voor gekomen, zoals op een sporadisch moment na het hele seizoen al niet.Wat mij betreft krijgt Ten Hag deze prijs zeker niet.
+1/-0

 
4 jaar geleden
ook wij zijn teleurgesteld, maar zonder deze trainer is het maar de vraag of we überhaupt zo ver waren gekomen. Je onderschat de prestatie van dit Ajax met deze technische staf. Je hebt ook niet alles goed gevolgd waarschijnlijk, anders had je wat anders gereageerd imo.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ontken absoluut niet dat Ajax een geweldige prestatie heeft neergezet en dat de huidige TS daar mede verantwoordelijk voor is.
Alleen vindt ik de nominatie van Ten Hag niet terecht want hij heeft te veel cruciale tactische blunders begaan waardoor ik vind dat het niet de top trainer is waar hij nu voor gehouden wordt. Ik denk terug aan Heracles uit tegen Fijenoord en PSV. Door verkeerde tactische keuzes heeft Ajax daar onnodig punten laten liggen.
Dat mag een top trainer nooit gebeuren. Ook de motivatie om Dolberg wederom in zo een belangrijke wedstrijd in de basis te zetten is een tactische blunder. En natuurlijk zijn we allemaal mensen en maakt iedereen fouten, maar Eric maakt teveel fatale fouten.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos