Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Ik vind het geweldig dat juist Willem II onze tegenstander is'

4 mei 2019 08:43

Frenkie de Jong geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan uit te kijken naar de finale van zondag. "Ik vind het geweldig dat juist Willem II onze tegenstander is in mijn eerste grote finale. Zo komt alles samen", aldus De Jong. "Als ik Nederland zonder prijs zou verlaten, kijk ik er niet slechter op terug, maar wel een stuk minder mooi. Hoe ik het kan afsluiten bij Ajax zal bepalen hoe ik erop terugblik. De titel pakken en de beker winnen is, naast succes in de Champions League, heel mooi."

De middenvelder is afkomstig uit de jeugdopleiding van de Tilburgers, maar kwam uiteindelijk nauwelijks in actie in het eerste elftal. "Het is jammer dat het er niet in zat. Ik had mezelf wel iets vaker opgesteld. Maar het is niet zo dat ik daar nog wraakgevoelens over heb", zo geeft hij aan.

De Jong gunt Willem II dan ook van harte een prijs. "Maar niet als ik hem zelf ook kan pakken", zegt hij daarover.




Tags

jong nederland terugblik tilburgers titel wraakgevoelens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos