Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Ik hoop dat het genoeg is om het in return af te maken'

1 mei 2019 00:19

In gesprek met Veronica was Donny van de Beek tevreden met de wedstrijd in Londen. "Met name de eerste helft was goed. Vooral de eerste dertig minuten als team", aldus Van de Beek. "In de tweede helft maakten zij een tactische omzetting en daar hadden wij veel moeite mee. Maar uiteindelijk hou je het op 0-1 en is het een prima uitgangspositie."

De middenvelder was net zoals in Turijn opnieuw zeer belangrijk met een doelpunt. "Hakim gaf hem heel goed mee. Ik wachtte tot de keeper naar de grond ging en toen schoot ik hem binnen", zo gaf hij aan. "Ik rende daarna naar de bank, naar mijn familie. Het was een mooi moment. Ik hoop dat het genoeg is om het in return af te maken."

Ajax had het lange tijd wel lastig met de thuisploeg. "In de tweede helft hebben we niet ons spel gespeeld. Er was veel meer uit te halen. Je kan nog zo maar 0-2 maken met David. Dat gebeurt niet. Maar thuis moeten we het af maken", zei hij daarover. "Het zal in de ArenA nog een heel pittige wedstrijd gaan worden. Daar moeten we ons voorbereiden. Maar met het eigen publiek er achter, dat scheelt een hoop, en een goed tactisch plan, moeten we zorgen dat weer aan het voetbal komen zoals in de eerste dertig minuten. Dat was heel erg goed."




Tags

beek arena londen omzetting rende turijn uitgangspositie veronica voorbereiden wachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs