Bekerfinale onder leiding van Serdar Gözübüyük

30 april 2019 12:00

Bekerfinale onder leiding van Serdar Gözübüyük; image source: Pro Shots

De KNVB heeft Serdar Gözübüyük aangesteld als scheidsrechter voor de TOTO KNVB Bekerfinale tussen Willem II en Ajax. Voor Gözübüyük zal het de zesde keer worden dit seizoen dat hij de leiding heeft over een wedstrijd van Ajax. In de Eredivisie floot hij de thuiswedstrijden tegen Heracles Almelo (1-1) en sc Heerenveen (4-4) en de uitwedstrijden tegen Excelsior (1-7) en AZ (1-0). Ook was hij scheidsrechter bij de bekerwedstrijd tegen Roda JC, die na strafschoppen werd gewonnen.

De voetbalbond heeft Pol van Boekel aangesteld als de VAR.

bekerfinale serdar knvb almelo boekel eredivisie excelsior heerenveen heracles pol roda var

4 jaar geleden
Wat bezielt de KNVB? Deze man verdient dit seizoen geen finale.. Maakt zo ontzettend veel fouten.
+3/-0

ben ik het helemaal mee eens. Na alle fouten die hij maakt ook nog eens
anti Ajax want alles laat hij doorgaan en als een Ajaxied een duwtje geeft dan is het direct geel
+1/-0

als hij zelf maar niet te veel op wil vallen en het spel kort houd want willem2 zal er natuurlijk keihard ingaan
+2/-0

Slecht nieuws. Gözübüyük staat totaal haaks op Ajax. Dat is op zich niet erg maar een wedstrijd lezen gaat hem zeker niet altijd goed af.
+2/-0

Heerlijk! Serdar maakt een fout en geeft Willem II een penalty waardoor de spelers van Ajax zo boos worden dat ze Willem II in rap tempo van de mat af voetballen.

Ik bedoel te zeggen: zelfs een fout van de scheidsrechter (en misschien VAR) kan Ajax echt niet meer stoppen!

Het winnen van de beker dwing je af en Ajax gaat het afdwingen ook!

:-)
+1/-0

Die beker leeft ook amper onder de supporters met al dat CL geweld. Hoop dat we hem pakken al is het allemaal om in de Kuip een feestje te vieren.
+1/-0

Had liever Kuipers gezien. Gozobuyuk is zo iemand die voor een doodschop weigert een kaart te geven omdat het iemands eerste overtreding van de wedstrijd is. Gaat een paar blessures opleveren als Willem II de eerste helft overal mee weg komt. Dat gaat hij dan vast wel weer corrigeren door in de tweede helft juist overal voor te fluiten en voor kleine overtredingen geel te geven, zo fluit hij drie kwart van zijn wedstrijden.