Transparent
Inloggen
Sluiten

'Real Madrid bereid om mee te werken aan verhuur Martin Martin Ødegaard'

29 april 2019 09:39 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Real Madrid bereid om mee te werken aan verhuur Martin Martin Ødegaard"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Real Madrid bereid is om mee te werken aan een verhuur van Martin Ødegaard aan Ajax. Bij wijze van uitzondering is zelfs een tweejarige huurovereenkomst mogelijk. Onderhandelingen daarover zouden in de komende dagen plaats moeten vinden.

Voor Real Madrid zou een verkoop in het uiterste geval bespreekbaar zijn indien de Madrilenen een terugkoopoptie krijgen. Ødegaard zal zijn tot 2021 lopende contract wel moeten verlengen om uiteindelijk niet gratis de deur uit te lopen.




Tags

degaard madrid bespreekbaar telegraaf terugkoopoptie tweejarige uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Alleen huren met optie tot koop. Anders kijken we lekker verder.
+3/-0

4 jaar geleden
Huren voor twee jaar met koopgarantie van 20 miljoen en Real mag hem voor 30 miljoen terugkopen. Het vraagteken zit hem in de mentale weerbaarheid bij deze speler maar met deze huurconstuctie is het risico minimaal. Om Europees mee te blijven tellen zullen we echt een stuk of vijf spelers in de categorie 10/20 miljoen moet kopen of huren. We hebben al 150 miljoen binnen en als Zyiech ook nog gaat loopt dat naar 200 miljoen op.Dan zal Ajax toch echt ongeveer de helft terug moeten investeren willen we mee blijven doen. Miljoen of 10 in contractverhogingen en de rest in nieuwe spelers en daarna de deur dicht ongeacht het bod.
+2/-0

4 jaar geleden
Ach, spelers blijven toch niet langer dan 2 jaar tegenwoordig dus lijkt me geen slecht idee. Tuurlijk, je verdient er een keer niets aan maar geld lijkt me niet de drijfveer nu.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal