Transparent
Inloggen
Sluiten

'Noussair Mazraoui hervat groepstraining en lijkt fit voor Tottenham'

27 april 2019 08:43 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Noussair Mazraoui hervat groepstraining en lijkt fit voor Tottenham"; image source: Pro Shots

Ajax lijkt dinsdagavond te kunnen beschikken over Noussair Mazraoui. Dat weet De Telegraaf te melden. De rechtsback viel in de uitwedstrijd tegen Juventus met een enkelblessure geblesseerd uit en miste daardoor de wedstrijden tegen FC Groningen en Vitesse. Mazraoui heeft vrijdag de groepstraining volledig kunnen hervatten. Indien er geen reactie volgt, zal hij dinsdag in Londen weer in actie kunnen komen.




Tags

mazraoui groepstraining tottenham enkelblessure groningen juventus londen telegraaf vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Tja, wel een dilemma hoor wat mij betreft. Veltman heetf mij de afglopen weken zéér positief verrast. Verdedigend wat beter, maar aanvallend wat minder goed dan Mazraoui. Ik zeg héén Mazraoui, alles op de aanval en gebruik maken van het gemis van Kane, Son en Sissoko. En dan thuis de 4-1 (;)) verdedigen met Veltman in de basis. Op naar Madrid!
+3/-0

4 jaar geleden
Ik heb Veltman altijd de zwakste schakel gevonden, Ajax onwaardig.
Maar ik weet niet wat hij gegeten heeft gedurende zijn revalidatie?
Vanaf minuut 1 vind ik hem op het ogenblik de beste rechtsback in de selectie.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Veltman speelde in zijn seizoen onder Bosz ook al prima. Vandaar dat ik al die negatieve berichten hier, onder het artikel dat hij weer fit was, vreemd vond.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik ben het niet met je eens en bij Ajax zelf ook niet gezien voor zijn blessure er al 2 vervangende linksbacks zijn aangetrokken en Mazraoui al op zijn plek uitgeprobeerd werd.
Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik niet weet waar hij van gesnoept heeft maar hij doet het nu beter dan ooit.
+1/-0

4 jaar geleden
Mooi dat Mazraoui er weer aan komt.
Veltman is wat beter als voor zijn blessure.
Veltman kon echter niet slechter spelen en Mazraoui speelde in het begin foutloos en heeft de laatste tijd concentratieprobleempjes op het voetbalveld.
Dat laatste is makkelijker op te vangen als een gebrek aan voetbalkwaliteiten voor het niveau dat Ajax vereist.
Mazraoui heeft dus mijn voorkeur.
+1/-0

4 jaar geleden
Moeilijke keus inderdaad. Veltman is zo'n speler die maar zo goed is als het elftal om hem heen, zoals geldt voor dragende spelers. Werd om een gegeven moment neergezet als een van de sterkhouders en daarbij onterecht bekritiseerd, want dat is hij gewoon niet. Veltman is verdedigend duidelijk beter, Nous is aanvallend sterk en het lijkt ook dat Ziyech beter rendeert met Mazraoui achter hem. Ik vind de argumentatie van Fen nog niet eens zo gek, met het oog op het maken van uitdoelpunten zou je eerder voor Nous kunnen kiezen.
+1/-0

4 jaar geleden
Lekker aan de trainer overlaten wie hij gaat opstellen, al heb ik een lichte voorkeur voor Veltman. Een speler als Veltman is goed terug gekomen van een zware blessure en is beter geworden. Mazraoui wordt steeds beter, dat hij moet wedijveren met Veltman is vooral goed voor Ajax.
+1/-0

4 jaar geleden
Nous volgend seizoen lekker op het middenveld.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal