Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax hoopt Martin Ødegaard op korte termijn vast te leggen'

24 april 2019 20:37 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

"Ajax hoopt Martin Ødegaard op korte termijn vast te leggen"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Ajax na het vastleggen van Kik Pierie en Kjell Scherpen het vizier nu heeft gericht op Martin Ødegaard. Ajax volgt de Noorse aanvaller al langere tijd en hoopt hem op korte termijn vast te kunnen leggen. Ødegaard wordt gezien als de ideale opvolger van Hakim Ziyech. De kans is groot dat hij ondanks een doorlopend contract gaat vertrekken uit Amsterdam.

Om Ødegaard vast te kunnen leggen heeft Ajax wel concurrentie van meerdere clubs uit Spanje. De Noor staat nog altijd onder contract bij Real Madrid.

Meer op Voetbal International




Tags

degaard doorlopend madrid noor pierie scherpen vizier ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Na zo een succesvol seizoen zet ik mijn vraagtekens bij de huidige aankopen.
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Als het zekerheidjes zouden zijn zoals de huidige spelers, dan zouden de aankopen allemaal 50M+ kosten. Is dat reëel? Ödegaard is een prima aankoop voor max 10M.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Max 10 miljoen van Real terwijl hij nog een contract heeft tot 2021? Nee, want dan komen er van die rare eisen, zoals een terugkoopoptie. Ik verwacht een bedrag rond de 20 miljoen euro.
+1/-0

 
5 jaar geleden
De aankopen die gedaan zijn tot nu toe zijn natuurlijk niet voor de basis. Dit zou de eerste aankoop voor de basis worden. Je kan als je de kwaliteit op hetzelfde niveau wilt houden niet meer met aankopen van zo'n 5 miljoen euro aanzetten. Als je kwaliteit wil dan moet je minimaal 12 miljoen per speler gaan uitgeven. Dat is ook geen enkel probleem wat dat geld is er. Ik zou zelfs het bedrag oprekken naar spelers van minimaal 15 miljoen. Nu is het geld er en kun je een gat slaan met de rest van Nederlandse clubs en weer naar een vaste plekin de top 20 van Europa.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Răzvan Marin vergeten? Lijkt mij een aankoop voor de basis...
+1/-0

5 jaar geleden
15 miljoen en een percentage bij doorverkopen.
+1/-0

5 jaar geleden
Joh, waarom zou er nog twijfel zijn?
Ik heb alle vertrouwen in Marc Overmars en tevens ook de scouting!
Het enigste waar ik inmiddels naar verlang als Ajacied zijnde, is, dat de kans op herhaling van dit seizoen alleen maar groter wordt! :-)
Want er is inmiddels flink wat geld, er is inmiddels flink wat ervaring en kennis (zowel binnen als buiten de lijnen) dus dit seizoen moet in grote lijnen volgend seizoen herhaald worden!
Kortom: geen wisselvalligheid meer maar stabiliteit!
+4/-0

 
5 jaar geleden
Wel benieuwd wat je Eerste Mening dan was ;-)
+1/-0

5 jaar geleden
Benieuwd of die weer voor het geld kiest of nu wel voor het sportieve.
+1/-0

5 jaar geleden
Odegaard is een geweldige speler maar zal wel moeten gaan beseffen dat hij verdedigend ook mee moet doen anders wordt het niks.
+1/-0

5 jaar geleden
Talent is ongekend, 4 jaar geleden al geprobeerd te halen maar ja Madrid zat ons weer in het vaarwater. We gaan veel plezier van hem krijgen zeker weten. Kom op Marck halen die topper.
+1/-0

5 jaar geleden
Beste Ajax fans: Ik nodig je uit om je stem uit te brengen in mijn poll en selecteer de beste 10 beste clubklassen voor altijd en eeuwig. Hier- http:? //Vote.sparklit.com/web_poll.spark pollID = 1147359 & sparkKey = b17ab7843c067aac26a6f7212538d027b0
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht