Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Ik ben erg blij dat we hebben gewonnen'

23 april 2019 23:10

In gesprek met Fox Sports gaf Dusan Tadic erg blij te zijn met de winst tegen Vitesse. Hij was het alleen niet eens met de opmerking dat het een walk in the park was. "In de eerste helft kregen we een paar kansen en was het heel belangrijk dat we ook scoorden. In de tweede helft begonnen we te drukken, maar het is niet goed dat we ze het gevoel gaven dat ze terug konden komen", aldus Tadic.

De Serviër ging verder: "Ze maken 3-1 en krijgen nog een paar kansen. Dat mag ons niet gebeuren. We moeten bespreken hoe dit kon gebeuren en dat het nooit meer mag gebeuren. Maar ik ben erg blij dat we hebben gewonnen. Er zijn nog twee finales in de competitie en we komen dichterbij."

Tadic staat inmiddels al op 24 competitiedoelpunten. Verrast over dat hoge aantal is hij echter niet. "Ik ben er alleen niet echt mee bezig. Het maakt mij niet uit als ik helemaal niets scoor, zolang wij maar kampioen worden. Dat is het belangrijkste", zo gaf hij aan. "Het team is het allerbelangrijkste. Soms scoor ik, soms scoort iemand anders. Soms geef ik een assist en soms is er gewoon niets. Maar je moet altijd belangrijk voor jouw team zijn. Hard werken en honderd procent geven. Alleen dan kun je tot resultaten komen."

Nog nooit scoorde Tadic zoveel doelpunten in een seizoen. "De manier hoe wij spelen past bij mij. We spelen goed en aanvallend voetbal met veel balbezit en dominantie. Dan is het normaal dat de aanvallers het verschil gaan maken", zei hij daarover. "We hebben ook veel creatieve spelers die het kunnen creëren. Zij geven ons de ruimte om doelpunten te maken en assists te geven. Dit is het resultaat van het hele team."




Tags

tadic scoor competitiedoelpunten dichterbij dominantie fox park vitesse walk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht