Transparent
Inloggen
Sluiten

'Matthijs de Ligt en Daley Blind twijfelgeval voor wedstrijd tegen Vitesse'

23 april 2019 16:31

Het is niet helemaal zeker of Ajax tegen Vitesse kan beschikken over Matthijs de Ligt en Daley Blind. In de voetbalpodcast van De Telegraaf maakte Mike Verweij bekend dat beide verdedigers kampen met lichte klachten. "De Ligt is niet helemaal ongeschonden uit de strijd met FC Groningen gekomen. Hij heeft een tik op zijn bovenbeen gehad", aldus Verweij. "Hij heeft de wedstrijd toch kunnen vol maken, maar je zag hem na afloop een beetje strompelen. Hij zal worden getest voor de wedstrijd, maar de verwachting is dat hij gewoon kan spelen. Hij heeft het grootste gedeelte van de training maandag ook mee gedaan."

Verweij ging verder: "Ook Daley Blind is niet helemaal okselfris. Hij heeft wat last van zijn hak. Maar ook daarvan is de verwachting dat hij kan spelen. Dit is echt een wedstrijd waarvan Ajax zegt dat ze deze over de streep moeten trekken en daarna een week hebben tot aan Tottenham Hotspur. In dat opzicht is het echt een cruciale wedstrijd. Deze doorstaan en dan de focus op Tottenham.




Tags

blind verweij vitesse tottenham bovenbeen groningen hak okselfris ongeschonden strompelen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal