Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'De blijdschap steeg een beetje naar mijn hoofd'

20 april 2019 21:29

Klaas Jan Huntelaar stond met een dubbel gevoel Fox Sports te woord. "Het was een spannende en erg aparte wedstrijd", aldus Huntelaar. "Ik kwam er in, moest zorgen dat we gingen scoren en de wedstrijd gingen winnen. Gelukkig hebben we dat uiteindelijk gedaan."

Bij zijn doelpunt werd door FC Groningen flink geprotesteerd vanwege een vermeende overtreding. "Ik vond het geen overtreding", zo gaf hij aan. "Ik zag de bal omhoog gaan en draai. Die jongen is een stukje kleiner dan mij, dus mijn hand komt waarschijnlijk hoger. Ik draai om, loop er langs en schiet hem binnen. Er was niet veel aan de hand."

Na zijn doelpunt trok hij uit vreugde zijn shirt uit. "Dat was een beetje dom. De blijdschap steeg een beetje naar mijn hoofd", zei hij daarover. "Het was belangrijk en ik was zeker blij. Ik heb geen idee of ik al een keer eerder mijn shirt heb uitgetrokken, maar ik zal het zeker niet nog een keer doen."

Een paar minuten na zijn doelpunt moest hij met een tweede gele kaart richting de kleedkamer. "Ik vond het wel meevallen eigenlijk. Er zijn zoveel duels geweest. Dan kun je voor alles wel geel trekken", aldus Huntelaar. "Ik zag hem komen en ving hem op. Er was niet heel veel aan de hand. Dat vind ik echt niet. Die gele kaart was niet slim, maar we hebben wel gewonnen en daar gaat het om."




Tags

huntelaar blijdschap fox geprotesteerd groningen uitgetrokken ving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos