Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico: 'Ik ben gelukkig in Amsterdam en nog gelukkiger met hoofdprijzen'

20 april 2019 09:12 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Nicolás Tagliafico: "Ik ben gelukkig in Amsterdam en nog gelukkiger met hoofdprijzen"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Nicolás Tagliafico aan nog niet te weten of hij na dit seizoen bij Ajax blijft. "Dit is niet het moment om daarover na te denken. Ik wil alleen met de duels in de Eredivisie, Champions League en bekerfinale bezig zijn. De rest komt in de zomer wel", aldus Tagliafico. "Ik ben gelukkig in Amsterdam. En nog een stuk gelukkiger ben ik met hoofdprijzen, als we de landstitel veroveren en de Champions League en bekerfinale winnen."

De linksback heeft vooralsnog een nieuw contract bij Ajax geweigerd, zo weet De Telegraaf. De club bood aan zijn tot 2022 lopende contract open te breken en te verlengen. Tagliafico staat in de belangstelling van meerdere clubs uit Engeland, Spanje en Italië.

Vanwege een schorsing ontbrak Tagliafico nog in de uitwedstrijd tegen Juventus. "Het was heel lastig dat ik door een schorsing niet kon spelen. Maar in Turijn heb ik meegetraind. Ik wilde onderdeel van het team zijn om de jongens te steunen", zo geeft hij aan. "Op de tribune beleefde ik zware momenten. Een wedstrijd spelen, zelfs zo’n ontzettend belangrijke, is veel makkelijker, omdat je in het veld veel minder zenuwen hebt dan aan de zijkant. Ik wilde mijn input geven, maar voelde me machteloos. Daarom was ik na afloop ook zo blij."




Tags

tagliafico hoofdprijzen bekerfinale telegraaf engeland eredivisie input juventus landstitel machteloos meegetraind turijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Beste linksback die Ajax heeft gehad deze eeuw en misschien wel van de afgelopen 30 jaar. Welke linksback in de afgelopen 50 jaar eigenlijk wel beter dan hem?

Ik hoop echt dat hij nog een jaar blijft. Ajax moet er alles aan doen om deze toplichting in Amsterdam te houden. De Ligt en De Jong gaan zeker weg maar verder zie ik niet echt spelers die 100% zeker weggaan.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Chivu, Maxwell anders ook niet verkeerd. Tagliafico is wel op de goeie weg, laten we hopen dat hij blijft, maar dat moeilijke gedoe met bijtekenen betekend vast dat hij zeker zal vertrekken.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Trabelsi was rechtsback en Chivu centrale verdediger. Wat betreft Maxwell hebben jullie wel gelijk. Toch denk ik niet dat Tagliafico slechter dan hem is.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ruud Krol natuurlijk beste Ajax links back ooit! Daar is iedereen het international ook wel over eens.
Won twee keer de Europa Cup 1 in 1972 and 1973. Miste in 1971 finale in Londen tegen Panathiniakos, vanwege een kuitbeen breuk als ik mij dat nog goed herinner.
Sommige jonge supporters moeten hier wel een beetje beter hun huiswerk doen!!
+1/-0

5 jaar geleden
Hij heeft een contract tot 2022,dus ook volgend jaar kun je hem nog prima verkopen. Dat ie om zich heen kijkt prima, dat ie niet verlengt is ook prima, maar dat ie verkocht mag worden is niet vanzelfsprekend.
+1/-0

5 jaar geleden
Ben je Maxwell vergeten , heeft wel bij een topclub gespeeld na zijn Ajax periode .
Hopelijk blijft hij nog , we wachten in spanning af .
Vanavond knallen en de punten pakken .
+2/-0

5 jaar geleden
Tagliafico is een topspeler.
Bijzonder voor de linksbackpositie.
Hoort op die plek tot de besten van de wereld.
+1/-0

5 jaar geleden
Precies in de zomer verder kijken. Dan is Marc hoop ik op vakantie.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik wil alleen met de duels in de Eredivisie, Champions League en bekerfinale bezig zijn. De rest komt in de zomer wel",
Focus op hetgeen wat nu belangrijk is. Prima gast, nicoooo
+1/-0

5 jaar geleden
Wat willen ze nog meer, spelen in de top van Europa. Dat doen ze al bij Ajax.
+2/-0

4 jaar geleden
Gelukkig voor Ajax is hij niet onmisbaar geweest in de beslissende uitwedstrijd tegen Juventus, dat zou de positie van deze speler die zijn contract niet wil verlengen alleen maar sterker hebben gemaakt. Dat Ajax hem dat podium heeft geschonken is blijkbaar niet overgekomen bij deze speler.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik vindt het ook een beetje ondankbaar. Maar misschien ben ik ouderwets.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal