Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Koeman: 'Normaal dat we Ajax helpen'

18 april 2019 18:35 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Ronald Koeman: "Normaal dat we Ajax helpen"; image source: Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman laat in gesprek met Voetbal International weten het te snappen dat de KNVB meedenkt met Ajax en de 33ste speelronde wil verplaatsen naar woensdag 15 mei. "Ik vind dat een goede zaak. We hebben vaak gezegd dat we meer naar het buitenland moeten kijken, nou, daar gebeurt zoiets wel vaker", aldus Koeman. "Wat Ajax presteert is zo goed voor het totale Nederlandse voetbal, dat het normaal is dat we ze helpen. Ik kijk uit naar die halve finales en hoop op nog meer, want alles is mogelijk. En daarna moeten we die lijn proberen door te trekken met Oranje tijdens de Nations League."

Meer op VI.nl




Tags

koeman knvb meedenkt nations oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Die Gudde bij de KNVB is ook een enorme verbetering ten opzichte van de koekenbakkers van de afgelopen jaren. Deze man denkt mee met de clubs en vooral de sportieve belangen.
+1/-0

5 jaar geleden
Het vergaren van de punten voor plaatsing van CL tot El heeft Ajax een grote dienst bewezen aan het Nederlandse voetbal. De voetballers van Ajax zijn over belast en het zou on eerlijk zijn als Ajax daardoor geen kampioen kan worden.
Volgens Driessen van de telegraaf moet Ajax nu de clubs te gemoed komen, met geld. Je zou er bijna een schuldgevoel van krijgen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Driessen zou Ten Hag tegemoet moeten komen. Wat een zagende lul is dat ook.
+1/-0

5 jaar geleden
Wiens brood men eet, wiens........

Uiteraard vanzelfsprekend dat hij vanuit zijn positie niet kritisch is op het beleid van de KNVB.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal