Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: '34ste minuut kan geen toeval zijn'

17 april 2019 09:13

In gesprek met Voetbal International gaf Donny van de Beek aan het extra mooi te vinden dat hij juist in de 34ste minuut wist te scoren. "Een heel mooi moment om belangrijk te zijn: de 34ste minuut. Dat kan geen toeval zijn. Heel bijzonder, dat vergeet ik echt nooit meer", aldus Van de Beek, refererend naar het rugnummer van Abdelhak Nouri.

De vreugde was groot aan Amsterdamse zijde. "Iedereen is door het dolle heen: met Ajax in de halve finale. Als je dit van tevoren had gezegd had iedereen ons uitgelachen. Voor heel Nederland is dit fantastisch. Dit vergeet ik nooit meer, wij allemaal niet", zo gaf hij aan. "Iedereen feest met elkaar, ook de jongens die er net buiten vallen gaan helemaal los. We zijn echt een team. Als je iets wilt bereiken, moet je dat met z'n allen doen. En we hebben er met z'n allen voor geknokt."

Ruimte voor verbetering is er nog wel volgens de middenvelder. "Vlak voor mijn goal was ik er ook al dichtbij", zei hij daarover. "De tweede helft waren wij veruit de betere ploeg en hebben we ze bij vlagen weggespeeld. Misschien moet je wel met 1-4 winnen. Bijzonder dat je dat kan zeggen tegen een team dat bijna niets weggeeft."




Tags

beek dolle geknokt nederland nouri refererend vlagen weggeeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos