Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Het is fantastisch dat we dit mee mogen maken'

16 april 2019 23:26

Donny van de Beek gaf in gesprek met Veronica aan dat hij het nog niet helemaal kon beseffen. "Het is fantastisch dat we dit mee mogen maken. Het is niet normaal. Je ziet de emotie bij iedereen. Dit is echt geweldig", aldus Van de Beek. "Ik ben zo blij en tegelijkertijd word je zo emotioneel. Zo mooi is het. Fantastisch."

Van de Beek was bij zijn treffer geen moment bang voor buitenspel. "Nee, ik wist zeker dat ik geen buitenspel stond", zo gaf hij aan. "Ik wist dat als Hakim hem niet goed raakt, ik hem misschien mee kon nemen. Dat deed ik goed en nu schoot ik goed binnen. Bonucci zei al dat er nog eentje achter stond. Ik wist gelijk dat het geen buitenspel was."

De vreugde in de kleedkamer was groot. "Iedereen is door het dolle heen. Met Ajax in de halve finale. Wie had dat gedacht? Vooraf heeft iedereen ons uitgelachen", zei hij daarover. "Maar sowieso is dit voor heel Nederland goed. Voor de punten en het hele Nederlandse voetbal is dit gewoon fantastisch. Maar uiteraard met name voor Ajax."

De score had zelfs nog veel hoger kunnen uitvallen in Turijn. "Uiteindelijk moet je misschien wel met 1-4 winnen. Dat zou zelfs niet gek zijn. Maar je wint met 1-2", aldus Van de Beek. "Op basis van de eerste helft waren zij de betere. Daarin moet je eerlijk zijn. Maar op basis van de tweede helft waren wij veruit de betere ploeg."




Tags

beek bonucci dolle emotioneel nederland turijn veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal