Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong nog altijd onzeker voor wedstrijd tegen Juventus

15 april 2019 19:02

Op de persconferentie van maandagavond maakte Erik ten Hag bekend dat het nog onduidelijk is of Frenkie de Jong kan spelen tegen Juventus. "Het is zaterdag gebeurd en we zullen het moeten afwachten. Van uur tot uur, van dag tot dag kijken hoe zich dat ontwikkelt en of het goed genoeg is morgen te starten", aldus Ten Hag. "Het moet een verantwoord risico zijn, maar een verantwoord risico kunnen we nemen. Als het echt een risico is, dan gebeurt het niet. Zelf is hij positief gestemd."

Wie als linksback opgesteld zal staan, omdat Nicolás Tagliafico geschorst is, wilde de trainer van Ajax nog niet zeggen. "We hebben een aantal opties", zo gaf hij aan. "Mazraoui is een optie, maar we hebben ook Daley Sinkgraven en Blind kan daar spelen. We zullen het zien."




Tags

jong juventus hag blind mazraoui sinkgraven tagliafico

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht