Transparent
Inloggen
Sluiten

Martijn Reuser: 'Ajax heeft met Klaas Jan Huntelaar een extra wapen achter de hand'

15 april 2019 08:36

Als rapporteur voor De Telegraaf was Martijn Reuser aanwezig bij Ajax - Excelsior. De voormalig voetballer was onder de indruk van Klaas Jan Huntelaar, die nog altijd van waarde is voor Ajax. "Klaas-Jan heeft al een fantastische carrière achter de rug. Ajax, Real Madrid, AC Milan, Schalke 04. Bij al die clubs was hij belangrijk en scoorde hij doelpunten", aldus Reuser. "Tegenwoordig staat hij niet zo vaak meer in de basis en moet hij het voornamelijk doen met invalbeurten, maar Klaas-Jan schikt zich in die rol. Dat hij er vervolgens staat op de momenten dat het moet, is heel knap."

Tegen Excelsior mocht The Hunter in de basis beginnen. "Op de momenten dat hij speelt, wil hij belangrijk zijn voor de ploeg. Huntelaar heeft nog steeds het ’killerinstinct’, maar kan daarnaast ook meevoetballen", zo geeft Reuser aan. "Bovendien denk ik dat hij met zijn ervaring van waarde is voor het team. Het is heerlijk voor een spelersgroep om zo’n jongen erbij te hebben."

Zelf stopte Reuser op 35-jarige leeftijd met voetballen. "Toen ik stopte had ik al driekwart jaar last van mijn enkel, maar ik probeerde wel zoveel mogelijk te genieten", zegt hij daarover. "Dat doet Huntelaar ook. Kijk maar naar zijn vreugde-explosie na de overwinning op Real Madrid. Hij geniet echt van deze fase van het seizoen en ziet er bovendien nog topfit uit. Ik vind dat bewonderenswaardig."

Reuser hoopt dat Huntelaar ook tegen Juventus belangrijk kan zijn. "Hoe mooi zou het zijn wanneer hij als invaller het beslissende doelpunt maakt tegen Juventus", aldus Reuser. "Ajax is dit seizoen ijzersterk in Europa en heeft zonder Huntelaar uitstekend gepresteerd. Maar als de situatie in Turijn erom vraagt, hebben ze met Klaas-Jan nog een extra wapen achter de hand."




Tags

reuser huntelaar wapen excelsior juventus madrid driekwart explosie geniet hunter ijzersterk killerinstinct milan rapporteur schalke schikt telegraaf topfit turijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos