Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Besloten om geen risico te nemen met Frenkie de Jong'

13 april 2019 20:59 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Besloten om geen risico te nemen met Frenkie de Jong"; image source: Pro Shots

Frenkie de Jong viel met een hamstringblessure in de eerste helft tegen Excelsior al uit. In gesprek met Fox Sports gaf Erik ten Hag aan nog niet te weten of de middenvelder dinsdag tegen Juventus kan meespelen. "We hebben geen risico genomen. We stonden ook al met 1-0 voor. We gaan kijken hoe zich dat ontwikkelt in de komende uren en dagen", aldus Ten Hag.

Voor de wedstrijd had de middenvelder nog nergens last van. "Hij was fit om te spelen", zo gaf de trainer van Ajax aan. "We zagen hem in de wedstrijd niet lekker bewegen en in de eerste fase van de wedstrijd werd het erger. Vandaar dat we besloten om geen risico te nemen."




Tags

hag jong excelsior fox juventus uren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Frenkie had niet mogen beginnen. Sowieso was ik vebaasd dat er niet meer jongens rust kregen. Heel juventus speelde niet dit weekend, hele basis kreeg rust. Wij hadden ook 5 jongens rust moeten geven. Hopelijk kan Frenkie als nog spelen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
En dan verspeel je per ongeluk punten en is Ten Hag een idioot die het hele elftal omgooit. Er was niets aan de hand met De Jong voor de wedstrijd. Dus was het logisch om hem op te stellen. Dat hij snel een probleem kreeg kan gebeuren.
+6/-0

 
4 jaar geleden
De Competie is prioriteit nr1. Het verleden heeft uitgewezen dat spelers rust geven vaak mis ging.
+2/-1

 
4 jaar geleden
En dat ging lekker hè, daar in Turijn. :-D
+1/-0

4 jaar geleden
Prima dat ten Hag gewoon met de sterkste begon. Excelsior was gewoon belangrijk. Leuk de CL maar ik zou alles op de competitie gooien. CL is mooie bonus. Kans dat je die wint is vele malen kleiner dan de competitie winnen. Alles moet wijken voor de dubbel. Mocht Ajax, in het slechtste geval weggespeeld worden door Juve, begin dan maar spelers te sparen voor Groningen uit. Komen nog paar lastige hobbels aan het Groningen uit, Vitesse en Utrecht thuis.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
CL is belangrijker. De volgende keer dat je zo ver komt is waarsch over 20 a 30 jaar. Wil niet zeggen dat we het kampioenschap maar moeten vergooien maar CL heeft zeker prioriteit. Ik had ook wat spelers rust gegund tegen Excelsior. Als je dan punten had verspeeld (kleine kans) then so be it. De spelers zijn dan in ieder geval uitgerust om te vlammen in Turijn.
+1/-0

4 jaar geleden
Dat de Jong begon en Ajax met de sterkste elf was goed. Hoe het echter bijna tien minuten kon duren dat er gewisseld werd nadat het hamstringprobleem duidelijk werd was een blunder. Hamstring is stoppen, meteen stoppen wel te verstaan.Elke versnelling kan heel veel extra hersteltijd vergen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ajax moet zonder De Jong ook van Excelsior kunnen winnen.

Het is bekend dat De Jong snel geirriteerde spieren heeft.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Niet bij mij. Hoor het voor het eerst.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ook hier voor t eerst dat ik dat hoor. Hopelijk valt t mee. Competitie is belangrijker voor mij. Zeker met de gedachte dat PSV thuis moest tegen De Graafschap. Dat alles vervolgens anders loopt dan de verwachting is dan maar zo.
Verder is CL die mooie kers op de taart. Hopelijk pakken we de dubbel. Dan hebben wij denk ik een schitterend seizoen gehad.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Bron? Bij mij niets van bekend.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal