Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'In de regel moet ik de spelers een compliment maken'

13 april 2019 20:47

Erik ten Hag was in gesprek met Fox Sports blij met de wedstrijd tegen Excelsior. "Winnen daar gaat het als eerste om en verder wil je aan het doelsaldo werken. Dat hebben we gedaan. 6-2 is een prima uitslag. Die twee goals zijn natuurlijk smetjes, maar zes goals is prima", aldus Ten Hag.

Het spel stemde de trainer van Ajax ook zeer tevreden. "Als je veel kansen creëert en dat deden we, is het altijd goed. We hadden misschien zelfs meer doelpunten kunnen maken. Het was een heel open wedstrijd", zo gaf hij aan. "Je laat daarin ook wat toe en dat is minder goed. Maar dat je zoveel kansen creëert en zes goals maakt is uitstekend."

In zijn achterhoofd hield hij ook rekening met de wedstrijd tegen Juventus. "Dinsdag is een groot affiche en staat er veel op het spel. We moeten ons wel focussen op meerdere fronten en vandaag was de Eredivisie het belangrijkste", zei hij daarover. "In de regel moet ik de spelers een compliment maken. Zij weten waar het om gaat en dat doen ze goed. Het gaat om de landstitel en dat was voor vandaag het belangrijkste."




Tags

hag achterhoofd affiche eredivisie excelsior fox fronten juventus landstitel smetjes stemde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal