Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'We hebben over het algemeen een goede wedstrijd gespeeld'

10 april 2019 23:21

Donny van de Beek was het in gesprek met Veronica eens met de opmerking dat Ajax zich opnieuw had weten te meten met de top van Europa. "We hebben over het algemeen een goede wedstrijd gespeeld. We hebben er heel veel energie ingelegd", aldus Van de Beek. "Je ziet dat het wel moeilijk is om kansen te creëren. Zij staan als een blok achterin. Maar het enige zonde is dat je nog vlak voor rust die goal weggeeft. Vlak voor rust mag dat niet. Maar na rust hebben we ons goed herpakt en uiteindelijk kunnen we met dit spel tevreden zijn."

De middenvelder vond de fase net na rust de sterkste fase van Ajax in de wedstrijd. "We hadden veel pressing. Scoorden toen ook en begonnen gelijk met druk zetten", zo gaf hij aan. "Die tweede goal was net buitenspel, dat was jammer, maar dat was denk ik wel een goede fase. Zij hebben met Costa nog wel op de paal geschoten, maar verder hebben ze niet heel veel kansen gehad. Wat dat betreft hebben we het ook goed gedaan."

Van de Beek had wel een kritisch punt. "Die goal vlak voor rust mag natuurlijk niet. Hij mag niet zo vrij inkoppen. Dat is wel iets om op terug te kijken. Voor de rest hebben we het goed gedaan", zei hij daarover.




Tags

beek costa ingelegd inkoppen pressing veronica weggeeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos