Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Henk Veldmate sprak met management van Christian Pavón'

9 april 2019 23:52 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Mike Verweij: "Henk Veldmate sprak met management van Christian Pavón"; image source: Pro Shots

In de voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf weet Ajax-watcher Mike Verweij te melden dat Cristian Pavón serieus in beeld is als versterking voor Ajax. "Vorige week heeft hoofd scouting Henk Veldmate van Ajax gesproken met het management van Pavón", aldus Verweij. "Wat ik begreep is hij op dit moment nog niet de eerste keus. Ik denk dat het de aftastende fase is en alle mogelijkheden in kaart worden gebracht. Maar hij is zeker een serieuze optie."

Verweij gaat verder: "Pavón is een geweldige speler. Op weg naar het WK had hij nog een prijskaartje van 40 miljoen euro om zijn nek. Op het WK heeft hij niet goed gepresteerd en daarna is hij geblesseerd geraakt, dus daarom komt hij nu wel in beeld en is hij wel haalbaar. Als hij weer het niveau haalt van voor het WK kan hij een enorme versterking zijn."

Martin Ødegaard is ook al regelmatig gelinkt aan een overstap naar Amsterdam. De door Real Madrid aan Vitesse verhuurde middenvelder hoeft echter niet te rekenen op een transfer naar Ajax. "Ødegaard heeft bij de scouting van Ajax de stempel 'te slap', een type Johnsen die het ook niet gemaakt heeft bij Ajax", zo geeft Verweij aan. "Misschien dat Overmars na het gelijke spel afgelopen weekend wel genegen is om hem te halen, maar ik denk niet dat hij deze kant op komt."

Meer op De Telegraaf


Tags

verweij pavon henk veldmate degaard scouting aftastende cristian johnsen kick madrid martin nek overmars prijskaartje real slap stempel verhuurde vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
"Ødegaard heeft bij de scouting van Ajax de stempel 'te slap', een type Johnsen die het ook niet gemaakt heeft bij Ajax", zo geeft Verweij aan.

^ Dit kun je toch niet serieus nemen van Verweij?
 
7 maanden geleden
Ik denk dat daar wel een kern van waarheid in zit. Tot nu toe is het ook nog niet echt overtuigend wat hij laat zien. Vlagen van grote klasse, soms een sterke wedstrijd. Ik zou hem best willen zien komen, maar het verbaast mij niets als er bij Ajax grote twijfels zijn over hem.
 
7 maanden geleden
Ik vind hem ook niet zo stabiel. Afgelopen week tegen PSV sterk, maar vaak genoeg zie je hem niet in de samenvatting.
 
7 maanden geleden
Het ging me meer om "een type Johnsen". Ik vind deze speler namelijk wel eentje die kan slagen bij ons. Is technisch, goed in de kleine ruimtes, heeft overzicht en heeft scoringsvermogen. Dit zijn onderdelen die bij Ajax nog meer tot uiting zullen komen.
7 maanden geleden
Ajax zou die Vlap op de gok moeten nemen.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Die Pavon heb ik een keer of tien zien spelen voordat het WK begon. Hij viel veel meer op dan Magallan die vooral opviel door balverlies. Pavon is een man die voor de actie gaat vanaf de vleugel.Heeft snelheid en kost nu inderdaad ongeveer de helft van toen. Heeft in principe potentie voor Ajax al schat ik Neres hoger in.
Odegaard vond voorheen dat hij beter naar Real ipv Ajax kon gaan en heeft dus een twijfelachtige hoeveelheid hersens want de route andersom zou veel beter voor hem geweest zijn. Nu is het vaak alles of niets bij hem en dat past niet bij een topclub.Iemand met veel kwaliteiten zoals hij moet altijd een ruime voldoende kunnen halen.Het is dan ook weer een mentale kwestie dat dit niet lukt. Ik begrijp die twijfels van Ajax wel.De ene week een acht of negen en de andere week een vijf kost punten.

Laatste nieuws
Tagcloud

ado beek blind eredivisie feyenoord fier gouden hag jong keijzer knicks koen liam lidus marcel marokko neres nets onzin oranje pele podcast promes renemar serie siem spelbos tadic thomas york