Transparent
Inloggen
Sluiten

'Paris Saint-Germain hoopt op Daley Blind én Matthijs de Ligt'

6 april 2019 20:53 - Le Parisien
Foto: Pro Shots

"Paris Saint-Germain hoopt op Daley Blind én Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

Het Franse Le Parisien weet te melden dat Paris Saint-Germain hoopt om Daley Blind vast te kunnen leggen komende zomer. De Franse topclub is op zoek naar een ervaren verdediger die later ook nog verkocht kan worden zonder verlies te maken op de transfersom. Blind is een van de spelers die daarvoor in beeld zou zijn.

PSG hoopt bovendien ook nog altijd op het aantrekken van Matthijs de Ligt. Trainer Thomas Tuchel wil graag minstens vier centrale verdedigers in zijn selectie hebben, zodat hij met drie centrale verdedigers in de basis kan spelen. De Ligt zou tussen de 70 en 100 miljoen euro moeten kosten.

Meer op Le Parisien




Tags

blind parisien psg tuchel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik hoop ook op Doutzen Kroes en Miss Universe maarja..m
+4/-1

4 jaar geleden
Blijf nou gewoon allemaal bij de mooiste club op de hele wereld, wordt kampioen, win de beker en schitter in de Champions League! Die extra zakcentjes van het buitenland volgen dan vanzelf wel want daar zorgt Overmars wel voor!
+0/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
€200M voor de 2. Mooi rond bedrag.
+2/-0

4 jaar geleden
Ze mogen Lamprou ophalen voor 20 miljoen.
+2/-1

 
4 jaar geleden
is wel heel goedkoop voor een goede komiek zeg , doe maar het dubbele
+2/-1

4 jaar geleden
als je alles zou moeten geloven dan hadden we hier aan 10 11talen nog niet genoeg
+1/-0

4 jaar geleden
Een ervaren verdediger? Die lui van PSG neem ik nooit meer serieus. Blind is een goede middenvelder maar een beperkte verdediger. Goed van blind dat hij bereidt is om af een toe linksback te spelen en regelmatig als CV, maar komt toch echt wel het beste tot z'n recht als middenvelder
+2/-1

4 jaar geleden
Op het moment is er veel over Ajax te schrijven, let wel in het positieven zin van het woord ,maar als je dan weer op geschrikt wordt dat Daley ook genoemd gaat worden dan weet ik het zeker ook de Franse sportbladen moeten vol. Daley is een echte Ajacied.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik heb dit nieuws aan mijn vrouw laten zien, ik kreeg als antwoord een hele harde scheet met de woorden "Wat een schijtclub zeg" , mooi hè mijn dag is weer perfect.
+3/-0

4 jaar geleden
Tja, en Barca wil de Ligt ook, en hankie pankie sjanghai wil Tadic, en....de Ajacieden zijn weer gewild bij de koopclubs.Niet al te veel waarde aan hechten. Het zou mooi zijn als de kern nog een jaartje bij Ajax blijft. Behalve Frenkie dan natuurlijk.
Denk als de rest blijft met nog een paar gerichte aankopen je een serieuze aanval kan doen op de Europese top.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos